DeWALT Inleg gereedschapskoffer

Ben jij op zoek naar een DeWALT Inleg gereedschapskoffer? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapc
... meer info

Ben jij op zoek naar een DeWALT Inleg gereedschapskoffer? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie DeWALT Inleg gereedschapskoffer is zonder twijfel een voor jou geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Inleg gereedschapskoffer van DeWALT kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie DeWALT Inleg gereedschapskoffer. Bestelt je jouw Inleg gereedschapskoffer op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen jou graag!

2 producten

per pagina
 1. DeWalt DWST1-72364 FOAM inleg / plukschuim voor DWST1-70704 /3 /2 TSTAK-Box
  DeWalt DWST1-72364 FOAM inleg / plukschuim voor DWST1-70704 /3 /2 TSTAK-Box

  Bijzondere kenmerken

  DeWalt P910565 FOAM inleg geschikt voor:
  DWST1-70704 TSTAK-Box
  DWST1-70703 TSTAK-Box
  DWST1-70702 TSTAK-Box

  14,69 12,14
  Direct leverbaar!
 2. DeWalt DWST7-97150 schuim / foam inleg voor DS150
  DeWalt DWST7-97150 schuim / foam inleg voor DS150

  Bijzondere kenmerken

  Schuiminlage, ook wel plukschuim genoemd, voor het vrij indelen van uw koffer.
  Passing gemaakt voor DeWALT though box systeem, zodat u willekeurig welke machine en of ander product op een veilige en verantwoorde manier kunt vervoeren

  Normale prijs 20,00 Special Price 14,29 11,81
  Verzending: binnen 5 weken

2 producten

per pagina

Inleg gereedschapskoffer van DeWALT

DeWALT is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vind je diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweeg je de aanschaf van een DeWALT Inleg gereedschapskoffer? Dan ben je verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Inleg gereedschapskoffer?

Inleg gereedschapskoffer van DeWALT online kopen

Wil je snel en eenvoudig een DeWALT Inleg gereedschapskoffer online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw DeWALT Inleg gereedschapskoffer bestellen. Heb je vragen over een Inleg gereedschapskoffer of heb je andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen jou graag!