Makita Accu Koffiezetter

... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Accu Koffiezetter? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Accu Koffiezetter is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Koffiezetter van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Accu Koffiezetter. Bestelt u uw Makita Accu Koffiezetter vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Makita DCM500Z 18V Li-Ion accu koffiezetapparaat body
  Makita DCM500Z 18V Li-Ion accu koffiezetapparaat body

  Standaard meegeleverd:
  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader!

  Bijzondere kenmerken:
  Voorzien van droogkookveiliging bij geen of weinig water in de container.
  Ideaal voor in de keet, in de bus, op de bouw- en werkplaats.
  Verwerkt enkel gemalen koffie. Papieren filter is niet nodi

  Normale prijs 60,00 Special Price 28,89 23,88
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Accu Koffiezetter

Accu Koffiezetter van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Accu Koffiezetter? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Koffiezetter?

 • Helaas hebben wij momenteel geen andere merken van dit type product

Accu Koffiezetter van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Accu Koffiezetter online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Accu Koffiezetter bestellen. Heeft u vragen over een Accu Koffiezetter of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.