Makita Bandschroefmachine

... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Bandschroefmachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Bandschroefmachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Bandschroefmachine van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Bandschroefmachine. Bestelt u uw Makita Bandschroefmachine op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Makita 6844 Gipsschroefmachine / bandschroefmachine in koffer - 470W
  Makita 6844 Gipsschroefmachine / bandschroefmachine in koffer - 470W

  Standaard meegeleverd:

  1x Draaghaak
  1x Koffer kunststof
  1x Schroefbit PH2x177x5mm

  Bijzondere kenmerken:

  Neus schuift niet weg dankzij antislip voorziening.
  Seriematig werken met diepte-instelling.
  Links/rechts verwisselbare riemclip.
  Al vanaf 16 mm vanaf de wand schroeven waardoor perfect inzetbaar

  Normale prijs 404,00 Special Price 352,99 291,73
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bandschroefmachine van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Bandschroefmachine? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Bandschroefmachine?

Bandschroefmachine van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Bandschroefmachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Bandschroefmachine bestellen. Heeft u vragen over een Bandschroefmachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.