Makita Diamantzaag

Ben je op zoek naar een Makita Diamantzaag? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl bied
... meer info

Ben je op zoek naar een Makita Diamantzaag? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Diamantzaag is zonder twijfel een voor jou geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Diamantzaag van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Diamantzaag. Bestelt je jouw Diamantzaag op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Wij helpen jou graag!

2 producten

per pagina
 1. Makita 4100KB Diamantzaagmachine - 1400W - 125mm
  Makita 4100KB Diamantzaagmachine - 1400W - 125mm

  Let op! Dit product valt tot en met 30 juni 2021 binnen de Makita gratis lunchtas actie. Dit wil zeggen dat je na aankoop van deze machine een gratis lunchtas van Makita kunt ontvangen.

  Hoe ontvang dit actieproduct?
  1. Registreer je aankoop vóór 31 juli 2021 op Makita.nl/aanbieding of via de Makita ap

  153,99 127,26
  Verzending: binnen 3 weken
 2. Makita 4105KB Diamantzaag - 800W - 125mm
  Makita 4105KB Diamantzaag - 800W - 125mm

  Standaard meegeleverd

  1x Stofzak "linnen"
  1x Diamantschijf 125x20 mm universeel
  1x Inbussleutel 5,0mm
  1x Steeksleutel

  Bijzondere kenmerken

  Geïntegreerde stofafzuiging met stofzak.
  Nagenoeg stofvrije diamant droogzaag, ideaal voor het zagen van steen en beton.
  Overbelastingsbeveiliging.
  230 V Diamantsn

  430,99 356,19
  Verzending: binnen 5 weken

2 producten

per pagina

Diamantzaag van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Diamantzaag? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Diamantzaag?

Diamantzaag van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Diamantzaag online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Diamantzaag bestellen. Heeft u vragen over een Diamantzaag neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!