Makita Borstelschuurmachine

... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Borstelschuurmachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Borstelschuurmachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Borstelschuurmachine van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Borstelschuurmachine. Bestelt u uw Makita Borstelschuurmachine op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Makita 9741 borstelschuurmachine - 860W - 120mm
  Makita 9741 borstelschuurmachine - 860W - 120mm

  Standaard meegeleverd:

  Nylonborstel K80 100x120mm
  Afzuigadapter 36x32mm
  Inbussleutel 6,0mm

  Bijzondere kenmerken:

  Externe stofafzuiging mogelijk.
  Instelbare schuurdiepte.
  Veelzijdige machine voor het schuren, structureren, reinigen en polijsten van uiteenlopende materialen.

  Specificaties:

  Afm. bor

  Normale prijs 547,00 Special Price 482,99 399,17
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Borstelschuurmachine van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Borstelschuurmachine? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Borstelschuurmachine?

Borstelschuurmachine van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Borstelschuurmachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Borstelschuurmachine bestellen. Heeft u vragen over een Borstelschuurmachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.