Makita Gereedschapset

... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Gereedschapset? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Gereedschapset is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Gereedschapset van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Gereedschapset. Bestelt u uw Makita Gereedschapset vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Makita P-46517 96 delige gereedschap set elektricien
  Makita P-46517 96 delige gereedschap set elektricien

  Set bestaat uit:
  1x Rolmaat 3,5 mtr
  1x Waterpas  200 mm 
  1x Timmermanspotlood 
  6x Precisie schroevendraaiers 
  1x Schroef geleider (120mm) 
  1x Platbektang (150mm) 
  1x Combinatietang (150mm) 
  1x Stanleymes 
  1x Spanningzoeker
  20x 25 mm schroefbits 
  10x 50 mm schroefbits 
  7x Doppen (metrisch maten

  94,95 78,47
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gereedschapset van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Gereedschapset? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Gereedschapset?

Gereedschapset van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Gereedschapset online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Gereedschapset bestellen. Heeft u vragen over een Gereedschapset of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.