Makita Hakselaar

... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Hakselaar? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Hakselaar is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Hakselaar van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Hakselaar. Bestelt u uw Makita Hakselaar vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Makita UD2500 Hakselaar - 2500W
  Makita UD2500 Hakselaar - 2500W

  Standaard meegeleverd:
  1x Inbussleutel 4,0mm

  Bijzondere kenmerken:
  Door toepassing van een messenwals, wordt het snoeiafval geleidelijk naar binnen getrokken.
  Eenvoudig bedieningspaneel met automatisch antiblokkeringssysteem en terugloop schakelaar
  Uitgerust met schakelaar om de hakselaar in tegenoverge

  267,99 221,48
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hakselaar van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Hakselaar? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Hakselaar?

Hakselaar van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Hakselaar online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Hakselaar bestellen. Heeft u vragen over een Hakselaar of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.