Let op: Het is momenteel erg druk bij onze vervoerders. De bezorging van uw bestelling kan een dag vertraging oplopen >

Orit Pikhouweel

Bent u op zoek naar een Orit Pikhouweel? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt a
... meer info

Bent u op zoek naar een Orit Pikhouweel? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Orit Pikhouweel is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Pikhouweel van Orit kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Orit Pikhouweel. Bestelt u uw Pikhouweel op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
 1. Orit PCKH 2004 Pikhouweel - 900mm
  Orit PCKH 2004 Pikhouweel - 900mm

  Bijzondere kenmerken

  Pikhouweel met fiberglas steel.

  Specificaties

  Lengte: 900 mm
  Gewicht: 3,4 kg

  22,74 18,79
  Verzending: binnen 8 werkdagen

1 product

per pagina

Pikhouweel van Orit

Orit is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Orit Pikhouweel? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Pikhouweel?

Pikhouweel van Orit online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Orit Pikhouweel online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Orit Pikhouweel bestellen. Heeft u vragen over een Pikhouweel neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!