usp1
usp2
usp3

Prijs

    Laat nog 5 zien

Tegeldrager

Als je in de bouw- of tegelwereld werkt, is de kans groot dat je bekend bent met de tegeldrager. Dit handige hulpmiddel is essentieel voor professionals die werken met zware of omvangrijke tegels. De tegeldrager is specifiek ontworpen om het hanteren, vervoeren en plaatsen van tegels te vergemakkelijken, waardoor het risico op schade of letsel wordt verminderd.

Wat maakt de tegeldrager zo speciaal?

Een tegeldrager is niet zomaar een stuk gereedschap. Het is uitgerust met sterke zuignappen, meestal gemaakt van rubber of siliconen, die een veilige grip op de tegel garanderen. Hierdoor kun je zelfs de zwaarste tegels met vertrouwen hanteren. Sommige geavanceerde modellen hebben zelfs een hefboomwerking, waardoor je met minimale inspanning een vacuüm kunt creëren voor een nog sterkere grip. En hier komt het weetje: wist je dat de oorsprong van de tegeldrager ligt in de glasindustrie? Ze werden oorspronkelijk gebruikt om grote glasplaten te hanteren voordat ze hun weg vonden naar de tegelindustrie!

De juiste aanpak: hoe gebruik je een tegeldrager?

Hoewel een tegeldrager op zichzelf een vrij eenvoudig gereedschap is, is het van belang om het correct te gebruiken. Begin met het schoonmaken van de tegel om stof en vuil te verwijderen. Plaats vervolgens de zuignap van de tegeldrager stevig op de tegel. Bij modellen met een hefboom, druk je deze naar beneden om een vacuüm te creëren. Til de tegel altijd op met gebogen knieën en een rechte rug om letsel te voorkomen. Zorg er ook voor dat de zuignappen schoon en vrij van beschadigingen zijn om een optimale grip te garanderen.

Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

Op zoek naar de perfecte tegeldrager voor jouw volgende project? Bij Gereedschapcentrum ben je aan het juiste adres. Met ons groot online assortiment vind je altijd wat je nodig hebt. Bovendien profiteer je van scherpe online prijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste deals. En dat is nog niet alles! Met onze snelle levering heb je jouw bestelling in een mum van tijd in huis. We begrijpen hoe belangrijk het is om over het juiste gereedschap te beschikken, daarom bieden we je ook persoonlijk advies om je te helpen de beste keuze te maken. Kortom, voor kwaliteit, waarde en service is Gereedschapcentrum jouw go-to webshop.

18 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 1