usp1
usp2
usp3

Metabo ASC Ultra 14.4V - 36V Li-Ion Accu snellader - Air Cooled

Metabo ASC Ultra 14.4V - 36V Li-Ion Accu snellader - Air Cooled
116,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Laad op met de Metabo ASC Ultra Acculader
      Maak kennis met de Metabo ASC Ultra 14.4V - 36V Li-Ion Accu snellader - jouw ultieme partner voor het supersnel opladen van al je accupacks van 14.4 tot 36 Volt. Met de revolutionaire technologie verhoogt deze lader de laadstroom tot een indrukwekkende 6.5 A, waardoor je 5.2 Ah accu-packs tot 2.5 keer sneller oplaadt! Of je nu een professional bent die altijd onderweg is of een doe-het-zelver die van efficiëntie houdt, deze snellader minimaliseert de stilstandtijden en maximaliseert de werktijd. Laadtijden zijn verleden tijd met dit apparaat: een 3.0Ah accu is vol in slechts 27 minuten, een 4.0Ah in 35 minuten en een 5.2Ah in maar 45 minuten. De Air Cooled-technologie houdt je accu's koel tijdens het laden, wat de levensduur en betrouwbaarheid ten goede komt. De Metabo ASC Ultra is niet zomaar een acculader; het is een gamechanger voor iedereen die serieus werk maakt van zijn gereedschapscollectie.

      Zorgeloos opladen, elke keer weer
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Metabo ASC Ultra snellader. Door de geavanceerde Air Cooling-technologie worden je accu's tijdens het laden actief gekoeld, wat niet alleen bijdraagt aan een kortere laadtijd maar ook de levensduur van je accu’s aanzienlijk verlengt. Je hoeft je geen zorgen te maken over oververhitting of slijtage. Deze lader is ontworpen om je accu’s optimaal te verzorgen. Of je nu werkt met krachtige 36V accu’s of de meer gebruikelijke 14.4V accu’s, deze chargier behandelt elk type met de zorg die het verdient. De supersnelle laadtijden verhogen je productiviteit, terwijl de ingebouwde bescherming tegen overladen ervoor zorgt dat je accu's veilig en betrouwbaar blijven, lading na lading. Betrouwbaarheid is geen vraag, het is een belofte met de Metabo ASC Ultra.

      Het gemak van onze webshop
      Waarom zou je kiezen voor onze webshop bij het aanschaffen van de Metabo ASC Ultra 14.4V - 36V Li-Ion Accu snellader? Allereerst mag je rekenen op het breedste assortiment gereedschappen en accessoires, waardoor je alles wat je nodig hebt op één plek vindt. Maar dat is slechts het begin. Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor jou om snel weer aan de slag te kunnen, daarom garanderen we een snelle levering van jouw bestelling. Bovendien, dankzij onze scherpe prijzen, weet je zeker dat je de beste deal krijgt. En mocht je tijdens het shoppen vragen hebben, staat onze vriendelijke klantenservice altijd voor je klaar om je te helpen. Met deze combinatie van service en waarde, is er geen betere plek om jouw Metabo ASC Ultra aan te schaffen.

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Lader geschikt voor

      Lithium-Ion

      Voltage

      28, 18, 14.4

      EAN

      4007430249890

      Artikelnummer

      57171

      1x Metabo ASC Ultra acculader

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.