usp1
usp2
usp3

Metabo GA 18 LTX 18V Li-Ion accu rechte slijper body - 6mm

Metabo GA 18 LTX 18V Li-Ion accu rechte slijper body - 6mm
adviesprijs
361,00
306,49

Verwachte leverdatum

14-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Maak kennis met de Metabo 600638890 Accu rechte slijper
      Stap over op de wereld van ongeëvenaarde precisie en vermogen met de Metabo GA 18 LTX 18V Li-Ion accu rechte slijper. Deze machine, ontworpen voor professionals die niet terugdeinzen voor uitdagingen, belooft niet alleen uitzonderlijke prestaties maar ook comfort en duurzaamheid. Met zijn robuuste CAS accu platform en geavanceerde Li-ion batterijtechnologie, biedt het 18 Volt aan krachtig en ononderbroken gebruik. De slijper, die opvalt met zijn hoge koppel en verstelbare toerental van 0 tot 25.000 omwentelingen per minuut, transformeert jouw manier van werken. Dankzij het slanke, lichtgewicht ontwerp en de vervangbare rubberen beschermhoes, werk je comfortabel en veilig gedurende lange perioden. De METABO S-automatic veiligheidsfunctie, thermische overbelastingsbescherming en een multifunctioneel controlesysteem ter bescherming van zowel motor als batterijpakket staan garant voor het hoogste niveau van betrouwbaarheid. Bovendien zorgt de geharde en gepolijst Collet Chuck voor ongekende precisie, elke keer weer.

      Een rechte slijper die staat voor veiligheid en duurzaamheid
      Met de Metabo GA 18 LTX zet je een grote stap vooruit in termen van veiligheid en duurzaamheid. Ontworpen met jouw welzijn en de levensduur van het gereedschap in het achterhoofd, biedt de slijper functies die verder gaan dan gewone werktuigen. Het METABO S-automatic veiligheidssysteem en de thermische overbelastingsbescherming waken over jou en het gereedschap zelfs tijdens de zwaarste klussen. De verwisselbare rubber beschermhoes en gepatenteerde luchtgekoelde technologie zorgen ervoor dat je handen niet belast worden en het gereedschap koel blijft, ongeacht de lengte van het gebruik. De unieke combinatie van een zeer slank ontwerp en lichtgewicht constructie vermindert vermoeidheid en verbetert de hantering. Daarnaast helpt de multifunctionele controle van het systeem om de motor en batterijpakket efficiënt te beheren, waardoor de levensduur van het gereedschap aanzienlijk wordt verlengd.

      Waarom deze slijper bestellen voor jouw projecten?
      De Metabo GA 18 LTX accu rechte slijper is niet zomaar een gereedschap; het is een investering in de kwaliteit en efficiëntie van je werk. Door voor dit product te kiezen, haal je niet alleen een topgereedschap in huis, maar ook de zekerheid van een snelle levering en toegang tot een groot assortiment aan toebehoren en andere gereedschappen. Onze webshop garandeert scherpe prijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste deal. Bovendien onderscheiden wij ons door onze vriendelijke service; bij ons staat jouw tevredenheid centraal. Klaar om de prestaties en duurzaamheid van je werk naar een hoger niveau te tillen? Ontdek dan zelf de voordelen van de Metabo GA 18 LTX en begin vandaag nog aan jouw projecten met het vertrouwen dat alleen kwaliteitsgereedschap kan bieden.

      Diameter schacht

      6

      Accu platform

      CAS

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Breedte (Product)

      7.9 cm

      Toerental onbelast, bereik

      0-25000

      Diameter schacht mm

      6

      Toerental onbelast

      25000 rpm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Hoogte (Product)

      6.8 cm

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      EAN

      4007430236890

      Artikelnummer

      53340


      1x 6-mm-spantang
      1x Rubber beschermkap

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.