usp1
usp2
usp3

Metabo ME3652 36V Li-Ion accu - 5.2Ah

Metabo ME3652 36V Li-Ion accu - 5.2Ah-image
Outlet
adviesprijs
422,00
415,99

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Metabo Ultramoderne Accu - Ontketen de Kracht van Technologie

      Ontdek de grenzen van wat mogelijk is met de Metabo ME3652 36V Li-Ion accu - 5.2Ah. Dit staaltje hoogwaardige technologie tilt je gereedschapskist naar een heel nieuw niveau. Metabo staat bekend om zijn commitment aan innovatie en duurzaamheid, en deze accu is het levende bewijs. De geavanceerde Ultra-M-Technologie zorgt voor een intelligent beheer van de accu, waardoor je gegarandeerd bent van een lange levensduur en optimale prestatie. Geen klus is te groot met de 36V van pure kracht en een indrukwekkende capaciteit van 5.2Ah. Of het nou gaat om professionele projecten of doe-het-zelf werkzaamheden, Metabo's technologische meesterwerk heeft je rug.

      Veilig, Betrouwbaar, en Altijd Klaar voor Actie

      Veiligheid en efficiëntie staan voorop bij deze Metabo accu. Dankzij de unieke "AIR COOLED"-laadtechnologie en de permanente bewaking van elke individuele cel, kun je op beide oren slapen terwijl je accu zich gereedmaakt voor de volgende ronde. Deze technologieën zorgen niet alleen voor een langere levensduur, maar laten je ook elk klusje klaren zonder enige zorgen. Of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, de Metabo ME3652 accu past perfect bij iedereen die kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt. Zeg vaarwel tegen eindelose laadtijden en onbetrouwbare power en begroet een wereld waarin je accu net zo hard werkt als jij.

      Zin in een Upgrade?

      In een notendop: de Metabo ME3652 36V Li-Ion accu - 5.2Ah belooft niet alleen duurzame prestaties en uitzonderlijke veiligheid, maar ook ongekend gebruiksgemak. Bij Gereedschapcentrum vinden we dat iedereen het beste verdient, en deze accu is daar hèt voorbeeld van. Waarom kiezen tussen kracht en betrouwbaarheid als je beiden kunt hebben? Stap vandaag nog over op Metabo en ervaar hoe het is om de klus altijd te klaren, ondersteund door ons als officiële dealer. Met onze scherpe online prijzen, snelle levering en gratis professioneel advies, is er geen betere plek om je gereedschapskist die welverdiende upgrade te geven.

      Accu platform

      CAS

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Voltage

      36

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Amperage

      5.2

      EAN

      4007430274144

      Artikelnummer

      83682

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.