usp1
usp2
usp3

Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper - 2400W - 230mm

Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper - 2400W - 230mm
adviesprijs
326,00
252,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper
      Stel je voor, je staat in je werkplaats met een project dat vraagt om precisie en kracht. Daar heb je de perfecte partner voor nodig: de Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper. Dit beest van een machine, met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2400 Watt en een schijfdiameter van 230 mm, laat je nooit in de steek. De krachtige Metabo Marathon-motor waarborgt de duurzaamheid die je nodig hebt voor alle zware doorslijp- en afbraamwerkzaamheden. Zijn ingenieuze ontwerp met een zonder gereedschap verstelbare beschermkap en een draaibaar tandwielhuis staat garant voor veelzijdigheid en gemak. Bovendien zorgt de handige dodemansschakelaar voor jouw veiligheid, terwijl de extra handgreep op drie posities monteerbaar is voor optimaal werkcomfort. Deze slijper, die werkt op netstroom, biedt een ongeëvenaarde balans tussen kracht en precisie, met een toerental onbelast bereik van 0-6600 omwentelingen per minuut. Kortom, de Metabo WE 24-230 MVT staat klaar om de ruggengraat van jouw gereedschapsverzameling te worden.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij zwaar gereedschap is het essentieel dat je op beide kunt vertrouwen: veiligheid en duurzaamheid. De Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper biedt het allebei. Zijn indrukwekkende veiligheidsfeatures, zoals de dodemansschakelaar en elektronische veiligheidsuitschakeling, beschermen je tegen onvoorziene gebeurtenissen tijdens het werk, terwijl de overbelastingsbeveiliging en afschakelkoolborstels de levensduur van de machine verlengen. Het MVT dempingssysteem vermindert trillingen, waardoor je klussen comfortabeler en met minder vermoeidheid kunt uitvoeren. De LED-lampproviding waarschuwingssignalen is nog een slimme toevoeging voor extra veiligheidsmaatregelen. Deze haakse slijper, met zijn robuuste constructie en de mogelijkheid om de extra handgreep op drie verschillende posities te monteren, garandeert niet alleen een krachtige performance, maar biedt ook een duurzame en veilige werkervaring. Zo wordt elke klus niet alleen efficiënter maar ook een stuk veiliger.

      Waarom dit de slimme keus voor jou is
      Dekeuze voor de Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper is niet alleen een keuze voor kwaliteit en duurzaamheid; het is ook een slimme investering dankzij de ongeëvenaarde service en het gemak van onze webshop. Met een snelle levering en scherpe prijzen, zorgen we ervoor dat je snel aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te helpen met je vragen en ervoor te zorgen dat je de beste shoppingervaring krijgt. Of je nou een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, de Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper is de uitgelezen keus voor iedereen die kiest voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Combineer dit met het comfort van onze eenvoudige bestelproces en je hebt alle redenen om vandaag nog deze krachtige tool in huis te halen. Grijp deze kans en laat de Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper het werk doen, terwijl jij je concentreert op het creëren van meesterwerken.

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Greepschakelaar

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Dodemansschakelaar

      Ja

      Toerental onbelast, bereik

      0-6600

      Opgenomen vermogen

      2400 W

      Aansluiting

      M14

      Toerental onbelast

      6600 rpm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430268211

      Artikelnummer

      122294

      Breedte (Product)

      34.8 cm

      Hoogte (Product)

      14.9 cm

      Gewicht (Product)

      5.8 kg

      1x Metabo WE 24-230 MVT Haakse slijper
      1x Beschermkap
      1x Steunflens
      1x Spanmoer & pensleutel
      1x In doos

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.