usp1
usp2
usp3

Milwaukee 49560159 HOLE DOZER™ Bi-metalen gatzaag 68 mm

Milwaukee 49560159 HOLE DOZER™ Bi-metalen gatzaag 68 mm
adviesprijs
29,00
14,69

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Tandmateriaal - Matrix II premium sneldraaistaal is gebruikt voor de tanden van de gatzaag. Matrix II staal bevat 8% kobalt waardoor de tanden de originele hardheid behouden. Zelfs bij hoge temperaturen die voorkomen bij bijvoorbeeld metaalsnijtoepassingen. -Bi-metaalen constructie – kwaliteitsstalen tanden zijn lasergelast op een hooggelegeerde stalen body. Vervolgens zijn de tanden vacuümgehard volgens 65 HRC bij een temperatuur van 600°C om ze een maximale duurzaamheid en levensduur te geven. - Dankzij de hoge slijtagebestendigheid van het Matrix II staal zijn de gatzagen ideaal voor het snijden van lastige en harde materialen zoals roestvrijstaal, maar ook voor zachtere materialen zoals hout.
   Body gatzaag - De 1,27 mm dikke stalen body van de gatzaag is stijf genoeg om z`n vorm te behouden, maar heeft uiteraard ook voldoende ingebouwde elasticiteit.
   Rechtsdraaiende snijhoek voor maximale productiviteit.
   Tandontwerp - Een tandontwerp met 3,5 tanden per inch en een positieve tandhoek van 10° biedt de volgende voordelen: - Snellere en agressievere snede. - Verbeterde warmteafvoer tijdens het zagen zorgt ervoor dat de tanden langer scherp blijven. - Dieper gebogen spaanruimten zorgen voor een efficiëntere spaanafvoer waardoor verstopping en warmteontwikkeling worden voorkomen. - De speciaal gevormde tandhoek heeft minder de neiging om aan dunnere materialen te blijven haken. - Tanden zijn afwisselend/zijdig ingesteld om binding en wrijving te minimaliseren. - Vereist minder voedingsdruk - Dit wordt bereikt door de combinatie van agressieve tandgeometrie en goede spaanafvoer, waardoor minder kracht nodig is tijdens het boren.
   Bodemplaat gatzaag - De bodemplaat van de gatzaag is gemaakt van dik staal. Dit zorgt voor vormvastheid ook na intensief gebruik. - Perfect geproduceerde ronde bodemplaten, belangrijk bij gatzagen met een grote diameter.
   Diagonale sleuven helpen het verwijderen van het geboorde materiaal.
   Toepassingen - Fabricagetechnieken uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen verzekeren een hoge rondloopnauwkeurigheid. Derhalve zijn deze gatzagen geschikt voor zowel hand- als kolomboren (alleen manuele voeding).
   Deze hoogwaardige serie gatzagen is de perfecte oplossing voor het zagen van alle soorten materialen: - Staal tot 1000 N/mm² sterkte - Roestvrij staal en zuurbestendig staal - Non-ferrometalen - Gietijzer - Aluminium - Hout - Vezelplaat met gemiddelde dichtheid (MDF) - Gipskarton - Sandwichmaterialen - PVC.

   Zaagdiepte

   41 mm

   Geschikt voor materiaal

   Universeel

   EAN

   0045242271030

   Aantal: 1 st

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.