Qlima PGWH 1010 Mobiele geiser - 5,5L/min

10 / 10 - 2 Reviews
adviesprijs Normale prijs 199,00 Special Price 139,99 115,69

Als het product gebruikt wordt voor het opwekken van warm drinkwater, kan de NOx op termijn en onder bepaalde voorwaarden voor de overheidsinstanties te hoog zijn.

Als het product gebruikt wordt voor ‘sanitair water’ dan kan de NOx op termijn en onder bepaalde voorwaarden voor de overheidsinstanties te hoog zijn.

-Uitsluitend voor gebruik buitenshuis

-Gebruik steeds een geschikt en goedgekeurd lagedruk regelventiel.

Bijzondere kenmerken

Of je nu gaat kamperen, de auto wilt wassen of de hond of je paard wilt verzorgen, de verplaatsbare Qlima gasgeiser PGHW 1010 is perfect voor deze klusjes! Je hebt alleen een aansluiting van stromend water en een (camping)gasfles nodig en je hebt in een oogwenk aangenaam warm water.

Snelle verwarming
Als je snel en eenvoudig toegang wilt tot heet water, biedt de Qlima draagbare geiser PGWH 1010 de oplossing. Deze geiser heeft een capaciteit tot wel 5,5 l water per minuut. Doordat deze verbonden is met een aansluiting op stromend water, heb je altijd toegang tot aangenaam warm water. De watertemperatuur is aan te passen tot maximaal 70 ° C. Het heldere Led-display geeft de ingestelde watertemperatuur weer. Met de twee draaiknoppen op het frontpaneel van de geiser pas je eenvoudig de watertemperatuur aan.

Draagbaar met handvat
De geiser is compact van ontwerp, licht in gewicht en zodoende eenvoudig verplaatsbaar. De PGWH 1010 is voorzien van een handgreep die ook te gebruiken is om het apparaat op te hangen.

Piëzo-ontsteking
De draagbare geiser heeft geen elektrische aansluiting of waakvlam nodig. De geiser wordt ontstoken door middel van batterijen welke inbegrepen zijn. Zowel propaan- als butaangas zijn geschikt voor deze geiser.
De PGWH 1010 wordt geleverd met een douchekop, pakkingen en een montageset.

Let op! De douchekop kan afwijken van de afbeelding.

Specificaties

Capaciteit (L/min): 5.5
Gas type: G30 - Butane/Propane/LPG
Maximale watertemperatuur (ºC): 70
Verwarmcapaciteit in kW (min - max): 5.8 - 11
Aanbevolen gasdruk (mbar): 28-30-37
Waterdruk: 0.2 - 10 bar

Meer informatie:

Meer informatie
NaamQlima PGWH 1010 Mobiele geiser - 5,5L/min
Type nummerPGWH 1010
FabrikantQlima
EAN

Merkinformatie:

Deze Qlima PGWH 1010 is een Buitendouche. Qlima staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in Qlima Buitendouche. Net als op al het Qlima gereedschap krijg je op deze Qlima PGWH 1010 volledige garantie.

Gebruikshandleidingen
Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice

Reviews van Qlima PGWH 1010 (voor beleid zie 'Reviews' pagina)

10 / 10 | 2 Reviews
  • 10 / 10
    Prachtig product doet wat het beloofd. Was wel wat groter dan we verwachten. De oranje slang van camping gas past alleen niet op het geizertje loste dit op door zwarte gasslang met slangklem goed vast te zetten
    Beoordeeld door een professional op:
  • 10 / 10
    Makkelijk aan de praat te krijgen. Werkt goed, voldoende en goed warm water.
    Beoordeeld door een professional op:

2 Beoordelingen