usp1
usp2
usp3

Rapid E100 Elektrische tacker - Type 53 (nieten) - Type 8 (brads)

Rapid E100 Elektrische tacker - Type 53 (nieten) - Type 8 (brads)
53,69

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Rapid 5000578 Tacker, de trouwe klusmaat
      Als je thuis aan de slag gaat met het stofferen van meubels, het ophangen van decoratie of het bevestigen van dun houtwerk, komt de Rapid E100 Elektrische tacker als geroepen. Deze lichtgewicht, comfortabele elektrische tacker is jouw ideale partner voor allerlei projecten rondom het huis. Uitgerust met een krachtige elektrische motor en werkend op netstroom, staat deze tacker garant voor betrouwbare prestaties. Met de mogelijkheid om zowel nieten van het type 53 als brads type 8 te gebruiken en een brad spijker lengte tot 14 millimeter, zijn de toepassingsmogelijkheden breed. De afmetingen, een lengte van 310 millimeter, een breedte van 155 millimeter en een hoogte van 180 millimeter, maken de Rapid E100 niet alleen krachtig maar ook behendig in gebruik. Dit apparaat belooft niet alleen gemak en efficiëntie maar ook indrukwekkende resultaten voor jouw doe-het-zelf projecten.

      Veiligheid en duurzaamheid op de eerste plaats
      Soms kan klussen een uitdaging zijn, maar met de Rapid E100 elektrische tacker hoeft veiligheid geen zorg te zijn. Deze betrouwbare tacker is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten, waardoor je projecten niet alleen sneller maar ook veiliger voltooid kunnen worden. Het elektrisch aangedreven mechanisme zorgt voor een constante prestatie zonder de noodzaak voor compressors of gas, wat hem tevens een duurzamere keuze maakt. Deze duurzaamheid, gecombineerd met de betrouwbare bouwkwaliteit van de Rapid E100, betekent dat je op deze tacker kunt rekenen voor vele projecten op de lange termijn. Het is een investering in jouw gereedschapskist die zich keer op keer bewijst, of je nu bezig bent met stofferen of het creëren van prachtige kunstwerken.

      Klus geklaard met onze webshop
      Waarom zou je jouw Rapid E100 Elektrische tacker bij onze webshop bestellen? Eenvoudig: wij bieden niet alleen een groot assortiment aan gereedschap om elke klus te klaren, maar ook een vriendelijke service die jouw online aankoopervaring onvergetelijk maakt. Met de snelle levering van ons assortiment, hoef je nooit lang te wachten om te beginnen met jouw volgende project. En dankzij onze scherpe prijzen krijg je de beste waarde voor je geld. Dat is de belofte van onze webshop. Wanneer je kiest voor de Rapid E100 Elektrische tacker van onze webshop, kies je voor een naadloze aankoopervaring, snelle realisatie van jouw projecten en de garantie dat je altijd de beste deal krijgt. Klussen was nog nooit zo makkelijk en plezierig.

      Werkt op

      Netstroom

      Brad spijker lengte

      14 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      7313463715002

      Artikelnummer

      310806

      Breedte (Product)

      155 mm

      Hoogte (Product)

      180 mm

      Gewicht (Product)

      1 kg

      Lengte (Product)

      310 mm

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.