usp1
usp2
usp3

Rubi Rubimix-16 Ergomax Mixer incl. mengarde - 1600W - 140mm

Rubi Rubimix-16 Ergomax Mixer incl. mengarde - 1600W - 140mm
211,69

Verwachte leverdatum

14-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Rubi Rubimix-16 Ergomax Mixer: Waar kracht en ergonomie elkaar ontmoeten
      De Rubi Rubimix-16 Ergomax Mixer is niet zomaar een mixer; het is jouw nieuwe partner in de werkomgeving waar krachtige prestaties en comfort samenkomen. Met een indrukwekkende 1600W motor is deze mixer ontworpen om jouw klussen niet alleen sneller maar ook efficiënter te laten verlopen. De unieke in hoogte verstelbare handgreep is een primeur van RUBI, waarmee zij laten zien dat zij innovatie en gebruikersgemak vooropstellen. Stel de handgreep in op een stand die voor jou comfortabel is en ervaar hoe het ergonomische design zich moeiteloos aanpast aan elke gebruiker. Of je nu bezig bent met het mengen van bouwstoffen voor je volgende project of het mixen van materialen voor een klus thuis, de twee snelheden van 0-580 rpm en 0-800 rpm zorgen ervoor dat je altijd de controle hebt over je mix. Het FAST-IN aansluitsysteem maakt het verwisselen van de garde zonder gereedschap mogelijk, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak van deze machine. Met een snoerlengte van drie meter heb je voldoende bewegingsvrijheid, en de maximale menghoeveelheid van 50 liter betekent dat geen project te groot is.

      Gebruiksplezier gegarandeerd: Veilig en duurzaam mengen op zijn best
      Als het aankomt op jouw gereedschap, is het essentieel dat deze niet alleen efficiënt werkt maar ook veilig is in gebruik en een lange levensduur heeft. De Rubi Rubimix-16 Ergomax Mixer blinkt uit in alle drie deze aspecten. Naast zijn krachtige motor en ergonomisch design, is deze mixer ook ontworpen met oog voor jouw veiligheid en het milieu. De in hoogte verstelbare handgreep zorgt niet alleen voor comfort maar ook voor stabiliteit, waardoor het risico op ongelukken tijdens het mengen aanzienlijk verkleind wordt. De duurzame constructie van de mixer garandeert een lange levensduur, zodat je zeker weet dat je investering de moeite waard is. De Rubimix-16 Ergomax staat voor betrouwbaarheid, met een focus op de veiligheid van de gebruiker en de duurzaamheid van het product zelf. Het is een investering in kwaliteit en veiligheid, zodat je zonder zorgen aan de slag kunt gaan met al je mengprojecten.

      Waarom wachten? Jouw Rubimix-16 Ergomax wacht op je!
      Het bestellen van de Rubi Rubimix-16 Ergomax Mixer via onze webshop brengt meerdere voordelen met zich mee. Niet alleen profiteer je bij ons van scherpe prijzen, maar je kunt ook rekenen op onze vriendelijke service die altijd klaarstaat om jou te helpen. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt, terwijl onze snelle levering ervoor zorgt dat je niet lang hoeft te wachten voordat je aan de slag kunt gaan met je nieuwe mixer. Of je nu een professional bent op zoek naar gereedschap dat je werk naar een hoger niveau tilt, of een doe-het-zelver die aan de slag wil met verbouwingsprojecten thuis, de Rubimix-16 Ergomax Mixer is de perfecte aanvulling op je gereedschapskist. Haal nu de kracht en ergonomie van Rubi in huis en maak je klaar voor een wereld van verschil in je werk.

      Werkt op

      Netstroom

      Maximale menghoeveelheid

      50 l

      Opgenomen vermogen

      1600 W

      Snoerlengte (meting)

      3 m

      Diameter

      140

      Snoerlengte

      3

      EAN

      8413797249941

      Artikelnummer

      208514

      1x Fast-In Menggarde - 140mm

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.