Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Rubi

150 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 7

Kom dichter bij Rubi

Als je Rubi hoort, denk je aan robuust, betrouwbaar en hoogwaardig gereedschap. Dit Spaanse merk heeft zich een prominente plek in de gereedschapsindustrie verdiend, met name bij professionele tegelzetters. De identiteit van Rubi is gebouwd op het leveren van superieure kwaliteit en duurzaamheid, waardoor jij je kunt concentreren op het leveren van prachtig vakmanschap, keer op keer.

Het geheim achter het succes van Rubi

Rubi onderscheidt zich door het ontwerpen van professioneel gereedschap dat simpel, maar niet kapot te krijgen is. Hun designfilosofie is gericht op het combineren van efficiëntie met duurzaamheid, en dat zie je terug in elk stuk gereedschap dat ze maken. Het is geen wonder dat professionals over de hele wereld, van Barcelona tot Brussel, vertrouwen op Rubi voor hun klussen. En wist je dat de wortels van Rubi in Spanje liggen? Dit voegt nog een laag toe aan hun rijke en levendige geschiedenis van gereedschapscreatie.

Jouw voordelen bij Gereedschapcentrum

Wanneer je Rubi-gereedschap koopt bij Gereedschapcentrum, krijg je niet alleen een fantastisch product, maar ook de voordelen van een geweldige service. Met onze snelle levering kun je bijna direct aan de slag met je nieuwe Rubi-gereedschap, en dankzij onze scherpe online prijzen weet je dat je altijd de beste deal krijgt. Bovendien hebben we een groot online assortiment Rubi-producten direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad. Dus waarom wachten? Ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van Rubi vandaag nog met Gereedschapcentrum.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is