usp1
usp2
usp3

  Handgereedschap

  (74)

  Accessoires

  (29)

  Bevestigingsmateriaal

  (17)

  Elektrisch gereedschap

  (14)

  Transport & opslag

  (6)

  PBM

  (3)

  Meetgereedschap

  (2)

  Accu gereedschap

  (1)

  Verf & verfbenodigdheden

  (1)

Prijs

Rubi

147 artikelen

Pagina 1 van 7

Maak kennis met Rubi: de meester in tegelgereedschap

Hey daar, tegelzetter of doe-het-zelver met grote dromen! Ooit gehoord van Rubi? Deze Spaanse topper is al sinds 1951 bezig met het maken van het leven van tegelzetters een stuk makkelijker. En dat doen ze met een assortiment aan gereedschap waar je u tegen zegt. Van tegelsnijders tot mixers, Rubi snapt wat je nodig hebt om een strakke vloer of wand te leggen. Hun geheim? Luisteren naar professionals zoals jij en dat vertalen naar innovatieve tools. Dus, of je nu een badkamer makeover plant of een keukenvloer legt, met Rubi krijg je het voor elkaar.

Rubi en duurzaamheid: een sterk duo

Wist je dat Rubi niet alleen gaat voor het beste resultaat maar ook oog heeft voor duurzaamheid? Ja, je leest het goed. Deze gereedschappen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Geen wegwerpspul dus. Rubi kiest voor kwaliteit en dat merk je. Hun tegelsnijders en mixers zijn zo robuust dat ze je jarenlang van dienst zijn. En dat is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor de planeet. Minder vervanging betekent namelijk minder afval. Zo draagt Rubi bij aan een duurzamere bouwsector.

De paradepaardjes van Rubi

Nu vraag je je natuurlijk af: wat moet ik echt hebben van Rubi? Nou, hun tegelsnijder, glasdrager, en mixer zijn absolute must-haves. En hier komt een leuk weetje: Rubi was de uitvinder van de eerste elektrische tegelsnijder in 1967. Ja, je hoort het goed. Ze hebben de tegelwereld op z'n kop gezet en dat doen ze nog steeds met elke nieuwe innovatie. Dus, of je nu tegels snijdt, mengt of verplaatst, Rubi staat voor je klaar.

Shop jouw Rubi tools bij Gereedschapcentrum

Enthousiast geworden over Rubi? Snap ik helemaal! Goed nieuws: bij Gereedschapcentrum vind je een breed assortiment van Rubi, direct uit voorraad leverbaar. Dus of je nu aan de slag gaat met een grote verbouwing of kleine klus, wij staan voor je klaar met snelle levering en scherpe prijzen. Plus, je profiteert van onze top service. Klinkt goed, toch? Wacht niet langer en maak jouw tegelprojecten een succes met Rubi en Gereedschapcentrum.