Rust-Oleum 5190 Epoxy Reparatiemortel Diepvuller - 25 Kg

placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
154,59

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rust-Oleum 5190 epoxy reparatiemortel diepvuller
   Rust-Oleum 5190 Epoxy Reparatiemortel Diepvuller is jouw oplossing voor het snel en economisch repareren van grote gaten en andere onvolkomenheden in betonvloeren. Deze zeer sterke epoxy reparatiemortel is zelfs sterker dan beton na uitharding, wat het een ideale keuze maakt voor zowel lichte als zware reparatiewerkzaamheden.

   Deze alles-in-1 verpakking is speciaal ontworpen voor economische reparaties van diepe gaten in beton. Het is bestand tegen zware belasting door voertuigen en vele chemicaliën, en krimpt of scheurt niet, waardoor een langdurig en duurzaam resultaat wordt gegarandeerd. Gebruik voor een optimale hechting op poreuze oppervlakken de 5401 hechtprimer nat-in-nat.

   Rust-Oleum 5190 is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is snel weer belastbaar. Het is beloopbaar na slechts 6 uur voor licht verkeer en na 12 uur voor zwaar verkeer. Bovendien is het overschilderbaar na 6 uur, maar houd er rekening mee dat de droogtijd toeneemt bij lagere temperaturen. Let op: indien de temperatuur onder de 10°C komt, zal het product erg langzaam of helemaal niet uitharden.

   De reparaties uitgevoerd met Rust-Oleum 5190 zijn bijna onverwoestbaar en bieden een ongeëvenaarde hechting en slijtvastheid. Ze zijn uitstekend bestand tegen temperatuurwisselingen, chemische belasting en oplosmiddelen, wat ze een betrouwbare keuze maakt voor jouw reparatiewerkzaamheden.

   VMV code

   VMV0007965, VMV0007966

   Gewicht (Product)

   25 kg

   EAN

   8715743019869

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is