usp1
usp2
usp3

Prijs

    Laat nog 3 zien
    Laat nog 2 zien
    Laat nog 2 zien
    Laat nog 10 zien
    Laat nog 11 zien

Grastrimmer

Als je een groene vingers hebt of gewoon geniet van een keurig onderhouden tuin, dan weet je hoe essentieel het juiste gereedschap is. Hier komt de grastrimmer om de hoek kijken! Deze handige hulp is niet meer weg te denken uit de gereedschapsschuur van zowel doe-het-zelvers als professionals. Grastrimmers, of strimmers zoals ze soms genoemd worden, helpen je om die lastige hoekjes en kantjes van je gazon netjes bij te werken, waar de grasmaaier net niet bij kan. Voor een prachtig afgewerkte tuin, groot of klein, is een kijkje in onze omvangrijke tuingereedschap collectie dan ook zeker aan te raden.

Ontdek de kracht van grastrimmers

Grastrimmers zijn echte multitaskers in de tuin. Van het trimmen van graskanten langs muren en heggen tot het aanpakken van hoog onkruid op moeilijk bereikbare plekken; een grastrimmer kan het allemaal. De kracht van een grastrimmer zit hem niet alleen in de veelzijdigheid maar ook in de precisie waarmee je kan werken. Of je nu gaat voor een model op accu voor de ultieme bewegingsvrijheid of een krachtige elektrische trimmer voor grotere oppervlaktes, de keuze hangt helemaal van jou en je tuin af. En oh ja, wist je dat lang niet alle trimmers luid zijn? Moderne grastrimmers zijn verrassend stil, dus je kunt rustig trimmen zonder je hele buurt op stelten te zetten. Slim hé?

Waarom grastrimmers van Gereedschapcentrum onmisbaar zijn

Samengevat: met een grastrimmer uit ons assortiment wordt tuinonderhoud een makkie. Niet alleen bieden we je een keur aan modellen, passend bij elke tuinklus, maar we leveren deze ook nog eens met de snelheid van het licht. Dankzij onze eigen voorraad garanderen we niet alleen snelle levering, maar staan we ook klaar met top service zodra je die nodig hebt. Jij kiest hoe je de randen van je gazon tot in perfectie afwerkt en wij zorgen ervoor dat je je gereedschap snel in huis hebt. Een win-win situatie, zou je kunnen zeggen. En voor de slimme shoppers onder ons; neem ook eens een kijkje op onze Promotie pagina. Want wie weet, scoor je daar jouw volgende grastrimmer tegen een scherpe prijs. En dat is, tussen ons gezegd en gezwegen, natuurlijk de slimste move.

82 artikelen

Pagina 8 van 4