Accu grastrimmer

  (59)

  Grastrimmer toebehoren

  (14)

  Elektrische grastrimmer

  (11)

  Benzine grastrimmer

  (2)

Prijs

  Laat nog 4 zien
  Laat nog 2 zien
  Laat nog 2 zien
  Laat nog 11 zien
  Laat nog 10 zien

Grastrimmer

Elke tuinliefhebber weet dat het geheim van een verzorgde tuin ligt in de details. En als het gaat om het perfect afwerken van je gazon, is de grastrimmer een onmisbaar stuk gereedschap. Of je nu snel de randjes van je gazon wilt bijwerken, of uitdagende hoeken en kanten wilt aanpakken, de grastrimmer staat altijd voor je klaar om je tuin die professionele uitstraling te geven.

De veelzijdigheid van de grastrimmer

Een grastrimmer, soms ook wel kantenmaaier genoemd, is speciaal ontworpen om op plaatsen te komen waar de traditionele grasmaaier het laat afweten. Ze zijn uitgerust met een lange steel en een snel draaiende draad of mes aan het uiteinde. Hiermee kun je gemakkelijk gras trimmen rondom bomen, tuinbedden of langs hekken. Moderne grastrimmers zijn beschikbaar in elektrische, accu- of benzinevarianten, afhankelijk van je voorkeur en de grootte van je tuin. Wist je dat de eerste grastrimmers waren uitgerust met draden die werden gebruikt om het gras te snijden? Deze innovatie heeft de weg vrijgemaakt voor de geavanceerde trimmers die we vandaag de dag kennen.

De grastrimmer: gebruik en toepassingen

Om het maximale uit je grastrimmer te halen, is het belangrijk dat je weet hoe je hem op de juiste manier hanteert. Houd de trimmer zo dat de draad of het mes parallel is aan de grond voor een gelijkmatige snede. Bij het trimmen rond obstakels zoals bomen of tuinmeubels, beweeg dan langzaam en zorgvuldig om schade te voorkomen. Voor grotere oppervlaktes kun je met de grastrimmer in een heen-en-weergaande beweging werken. Vergeet niet om regelmatig de draad of het mes te vervangen zodat je altijd een scherpe en effectieve snede hebt.

Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

Als je op zoek bent naar de perfecte grastrimmer, dan is Gereedschapcentrum dé plek om te beginnen. We bieden niet alleen een groot online assortiment van de beste merken, maar garanderen ook scherpe online prijzen. Zo weet je zeker dat je altijd de beste deal krijgt. Bovendien hebben we dankzij onze eigen voorraad veel producten direct leverbaar, waardoor je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe aanwinst. En heb je vragen? Dan staan onze experts voor je klaar met persoonlijk advies en top service. Ervaar het zelf en maak van je tuin een waar paradijs met Gereedschapcentrum!

86 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 4

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is