Wiha 271P00001 PicoFinish ESD Fijnschroevendraaier - Phillips - PH000 x 40mm - 43675

6,89 5,69
Sale
Nog maar 1 op voorraad | OP = OP
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Verlaagt uw kosten: Elektrostatisch geleidend gereedschap beschermt elektronische componenten tegen beschadiging.

Vergemakkelijkt het gebruik: Extra lange draaibare kap voor een optimale geleiding.

Verbetert uw efficiency : Schroevendraaier-handgreepmaatconcept voor een optimale balans tussen precisie en controle.Werken met gevoel en gecontroleerde krachtoverdracht dankzij de slanke handgreep met softgripzone.

De uitdaging bij het werken aan elektronische componenten is dat deze al bij de geringste spanningen beschadigd kunnen worden. Met de elektrostatisch geleidende fijnschroevendraaiers PicoFinish ESD bent u deze taak moeiteloos de baas. Dankzij hun lange, slanke handgrepen en de sneldraaizone zijn de fijnschroevendraaiers ideaal voor nauwkeurig en subtiel werken aan gevoelige werkstukken. Het ergonomische handgreepdesign met zachte delen zorgt voor comfortabel werken. De soepel draaiende kap ondersteunt snel draaien met gevoel. Verder zorgen de opgedrukte schroevendraaierpictogrammen op de draaibare kap voor gemakkelijk selecteren van het juiste schroevendraaierprofiel. Het dissipatieve gereedschap leidt elektrostatische energie gecontroleerd en veilig af. De ESD- fijnschroevendraaiers zijn gemaakt conform de internationale norm IEC 61340-5-1 en garanderen derhalve maximale bescherming van elektronische componenten. De schroevendraaiers hebben een oppervlakteweerstand van 106 - 109 Ohm.

Toepassing: Ideaal voor fijne, gedetailleerde schroefwerkzaamheden aan elektrostatisch gevoelige componenten.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamWiha 271P00001 PicoFinish ESD Fijnschroevendraaier - Phillips - PH000 x 40mm - 43675
Type nummer43675 / 271P00001
FabrikantWiha
EAN

Merkinformatie:

De Wiha 43675 / 271P00001 is een Precisie schroevendraaier. Wiha staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Wiha aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Wiha Precisie schroevendraaier wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice