usp1
usp2
usp3

Wiha SB25513 Volt Detector Spanningszoeker - Contactloos - Eenpolig - 12-1.000 V AC

Wiha SB25513 Volt Detector Spanningszoeker - Contactloos - Eenpolig - 12-1.000 V AC
40,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Bespaart tijd : Snelle spanningscontrole door contactloos meten.

      Verbetert uw efficiency : Dankzij internationaal aangepaste meetpunt te gebruiken voor alle contactdozen wereldwijd.Geïntegreerde, heldere LEDzaklamp.

      Verhoogt uw flexibiliteit: De spanningszoeker dekt een groot spanningsbereik af, van 12 1.000 V AC.

      Voor aanvang van elektrotechnische installatiewerkzaamheden moeten elektriciens ervoor zorgen dat de werkomgeving spanningsloos is. Om elektrische wisselspanningsvelden of vermoedelijke foutoorzaken te kunnen lokaliseren, is een spanningszoeker nodig. Een eerste indicatie of de installatie daadwerkelijk spanningsloos is, kan worden verkregen met de contactloze Wiha spanningszoeker, dankzij de visuele en akoestische signalering. Na het inschakelen geeft de permanent groen brandende LED aan, dat het gereedschap klaar is voor gebruik. Tijdens de spanningscontrole branden, afhankelijk van de sterkte van het elektrische wisselspanningsveld, de LED's van blauw (zwak) via oranje tot rood (sterk). Voor gebruik zijn twee AAA batterijen nodig, die bij levering zijn inbegrepen. Wanneer het apparaat meer dan 4 minuten niet wordt gebruikt, schakelt het automatisch uit om energie te besparen. Met een geïntegreerde LED kan de meetlocatie in het donker worden verlicht. Tevens kan deze door handmatig in en uitschakelen als zaklamp worden gebruikt. De spanningszoeker met clip past dankzij het handzame formaat gemakkelijk in elke borst of broekzak. Dankzij de internationaal aangepaste meetpunt is de spanningszoeker geschikt voor alle varianten contactdozen wereldwijd. De eenpolige spanningszoeker voldoet aan de norm EN 610101 / ENIEC 61326 en is bedoeld voor CAT IV 1.000 VAC. Daarnaast is het gereedschap onder de ATEXrichtlijn toegelaten voor gebruik in explosiegevaarlijke zones (categorie 2).

      Toepassing: Voor het detecteren en lokaliseren van spanningvoerende geleiders, kabelonderbrekingen en breuken, doorgebrande zekeringen, defecte lampen van lichtslingers en voor de detectie van afzonderlijke aderstrengen.

      Lengte (Product)

      150 mm

      EAN

      4010995437978

      2x AAA batterij

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.