Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Wiha 29701250 Moment easyTorque adapter electric voor slimBits en slimVario houder - 2,5 Nm

placeholder-product-media-alt-text-not-set
38,19

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Verlaagt uw kosten: Uitbreiding voor het momentgereedschap voor LiftUp en slimVario® schroevendraaiersets.Het juiste moment beschermt u tegen garantieclaims.
   Verbetert uw efficiency: Het juiste moment beschermt u tegen materiaalbeschadigingen en nabewerking.100 % compatibel met het Wiha slimBit-systeem.
   Biedt u volledige bescherming: Elke gereedschap individueel bij 10.000 V AC getest en toegelaten voor 1.000 V AC.
   Toepassing: Voor gecontroleerde schroefwerkzaamheden aan spanningvoerende delen tot 1.000 V AC, bv. aan zekeringautomaten.

   Gecontroleerd schroeven vastdraaien en tegelijkertijd veiligheid bij elektrische toepassingen, dat biedt de easyTorque adapter. De momentadapter garandeert een hoge procesbetrouwbaarheid en beschermt zo tegen materiaalbeschadigingen en nabewerking. Verder garandeert de geïsoleerde easyTorque adapter een betrouwbare grip op de 75 mm slimBits en is hij bovendien compatibel met alle slimVario producten. Zo verandert de handzame adapter zowel slimVario schroevendraaiers met bithouder en de slimVario Stubby electric als de schroevendraaier LiftUp electric met bitmagazijn in een handomdraai in een momentgereedschap. Het bereiken van het ingestelde moment wordt enerzijds hoorbaar aangegeven door een kliksignaal en anderzijds zichtbaar gemaakt door het tegengesteld draaien van de gele ring en de rode adapter. Met een activeringsnauwkeurigheid van +/- 10% voldoet het momentgereedschap aan de eisen van EN-ISO 6789. De easyTorque adapter wordt conform de internationale norm IEC 60900 aan een 100% controle onderworpen en maakt veilig werken mogelijk aan onder spanning staande delen tot 1.000 V AC.

   Gewicht (Product)
   0 kg
   Gewicht (Verpakking)
   0.059 kg
   Hoogte (Product)
   0 cm
   Kartonnen verpakkingsgewicht
   0 kg
   Lengte (Product)
   75 mm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is