Klik hier voor al onze acties.

WOLF-Garten PS20EM E-MS steel Kettingzaag + takkeschaar set- 20 cm

WOLF-Garten TL32EM E-MS takkenschaar - 32mm
WOLF-Garten PS20EM E-MS kettingzaag - 20cm
WOLF-Garten BS140EM E-MS Steel - 140cm
WOLF-Garten QC25EM E-MS Snellader met muurbevestiging
WOLF-Garten HAEM E-MS D-Handgreep
365,99 302,47
Minder dan 4 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Standaard meegeleverd

1x WOLF-Garten BS140EM E-MS Steel - 140cm
1x WOLF-Garten QC25EM E-MS Snellader met muurbevestiging
1x WOLF-Garten PS20EM E-MS kettingzaag- 20cm
1x WOLF-Garten TL32EM E-MS takkenzaag- 32mm
1x WOLF-Garten HAEM E-MS D-Handgreep

Bijzondere kenmerken

BS140EM
De e-multi-star® accusteel BS 140 eM van WOLF-Garten is een lichtgewicht en ergonomische steel met een geïntregreerd krachtig accupakket met vijf Li-ion batterijcellen. Met een oplaadtijd van 60 min. en een gewicht van 1 kg is deze steel de ideale partner voor het opklikbare e-multi-star® elektrische gereedschap.

QC25EM
De e-multi-star® snellader met muurbevestiging van WOLF-Garten is geschikt voor het opladen van de e-multi-star® accusteel BS 140 eM. Het is een handig 2-in-1 systeem: laadstation en opbergoplossing voor de accusteel als wandlader aan de muur. De oplaadtijd van accusteel bedraagt 60 minuten.

PS20EM
De e-multi-star® kettingzaag PS 20 eM van WOLF-Garten is een compacte kettingzaag met een zwaard van 20 cm. Met de beproefde multi-star® klikverbinding bevestig je de heggenschaar eenvoudig op de e-multi-star® accusteel BS 140 eM. De kettingzaag beschikt over een draaibare werkkop en een kettingsnelheid van 5,5 m/s. De ketting wisselt u eenvoudig zonder gereedschap, net als het spannen ervan. Het oliën van de ketting gebeurt volledig automatisch. Gewicht 2,1 kg.

TL32EM
De e-multi-star® takkenschaar TL 32 eM van WOLF-Garten beschikt over een draaibare kop en een telescopisch handvat waardoor de takkenschaar één meter worden kan worden verlengt. Met de beproefde multi-star® klikverbinding bevestig je de heggenschaar eenvoudig op de e-multi-star® accusteel BS 140 eM. De messen zijn voorzien van een antiaanbaklaag voor stompvrij snoeien en snelle wondgenezing. De snijkop is 225° zwenkbaar en geschikt voor het snoeien van takken tot 32 mm. Gewicht 1,8 kg.

HAEM E-MS
De e-multi-star® handgreep van WOLF-Garten is geschikt voor de e-multi-star® accusteel BS 140 eM. De handgreep is draai- en kantelbaar en tevens in positie te verstellen en kan zonder gereedschap bevestigd worden.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamWOLF-Garten PS20EM E-MS steel Kettingzaag + takkeschaar set- 20 cm
Type nummerE-MS steel set
FabrikantWOLF-Garten

Merkinformatie:

Deze WOLF-Garten E-MS steel set is een Steel. WOLF-Garten staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in WOLF-Garten Steel. Net als op al het WOLF-Garten gereedschap krijg je op deze WOLF-Garten E-MS steel set volledige garantie.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice