Prijs

  Laat nog 6 zien
  Laat nog 5 zien
  Laat nog 2 zien
  Laat nog 2 zien
  Laat nog 3 zien
  Laat nog 2 zien
  Laat nog 3 zien
  Laat nog 2 zien
  Laat nog 4 zien

Elektrische grasmaaier

Het perfecte gazon is de trots van elke tuinliefhebber. En voor velen van hen is de elektrische grasmaaier een betrouwbare partner in deze missie. Lichtgewicht, efficiënt en verrassend krachtig, het is een uitstekende keuze voor wie streeft naar een strak en goed onderhouden gazon zonder de uitstoot van een benzine grasmaaier.

Elektrisch gemak op vier wielen

De elektrische grasmaaier combineert het beste van twee werelden: kracht en milieuvriendelijkheid. Aangedreven door een elektrische motor zijn ze stiller dan hun benzine-tegenhangers, wat een groot pluspunt is voor zowel jou als je buren. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het bijvullen van benzine of regelmatige oliecontroles. Deze grasmaaiers zijn ideaal voor middelgrote gazons. En een leuk feitje: wist je dat elektrische grasmaaiers gemiddeld 75% minder vibratie produceren dan benzine grasmaaiers? Dit betekent minder vermoeidheid tijdens het maaien en meer comfort voor jou!

Optimaal gebruik van je elektrische vriend

Om het meeste uit je elektrische grasmaaier te halen, zijn er een paar dingen waarmee je rekening moet houden. Zorg ervoor dat het gras droog is wanneer je gaat maaien, omdat dit zorgt voor een gelijkmatiger maairesultaat. Houd de maaibladen scherp voor de beste snede en verleng de levensduur van de machine. Rol de verlengkabel (bij modellen zonder accu) altijd volledig uit om oververhitting te voorkomen en let er tijdens het maaien op dat je niet over de kabel rijdt.

Waarom kiezen voor een elektrische grasmaaier van Gereedschapcentrum?

Als je op zoek bent naar de ideale elektrische grasmaaier, ben je bij Gereedschapcentrum aan het juiste adres. Met ons groot online assortiment heb je altijd voldoende keuze, of je nu een beginner bent of een professional. We zijn trots op onze scherpe online prijzen en dat combineren we met top service. Zo kun je vertrouwen op een snelle levering uit eigen voorraad en is ons deskundig team altijd beschikbaar voor persoonlijk advies. Jouw tuin verdient het beste, en dat is precies wat je bij ons vindt!

15 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is