usp1
usp2
usp3

Flymo SimpliGlide 360 Zweefmaaier - 1800W

★★★★★

4.5 / 5

4 reviews

Flymo SimpliGlide 360 Zweefmaaier - 1800W
Flymo SimpliGlide 360 Zweefmaaier - 1800W
Flymo SimpliGlide 360 Zweefmaaier - 1800W
Flymo SimpliGlide 360 Zweefmaaier - 1800W
Flymo SimpliGlide 360 Zweefmaaier - 1800W
183,59
175,69

Verwachte leverdatum

06-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Flymo SimpliGlide 360 Elektrische grasmaaier: zweef boven je gazon
      Zeg gedag tegen vermoeiende maaisessies en hallo tegen de Flymo SimpliGlide 360, de elektrische zweefmaaier die tuinieren transformeert in een fluitje van een cent. Met een krachtig opgenomen vermogen van 1800 Watt en een handige maaibreedte van 36 centimeter, biedt deze grasmaaier je de efficiëntie en precisie die nodig zijn voor een perfect onderhouden gazon. De mogelijkheid om tussen vier hoogte-instellingen te schakelen, variërend van 10 tot 30 millimeter, geeft je de volledige controle over het uiterlijk van je grasmat, of je nu kiest voor een keurig geschoren gazon of een iets wildere uitstraling prefereert. De SimpliGlide 360, gemaakt door het gerenommeerde merk Flymo, vertegenwoordigt de perfecte combinatie van innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak. Deze zweefmaaier, ontworpen om als het ware boven je gazon te zweven, garandeert niet alleen een consistente maaiervaring, maar maakt ook het manoeuvreren rond obstakels en langs randen moeiteloos.

      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
      Bij de ontwikkeling van de Flymo SimpliGlide 360 is aan alles gedacht, vooral aan jouw veiligheid en het milieu. De geavanceerde ontwerpkeuzes verminderen niet alleen de inspanning die nodig is om je gazon er onberispelijk uit te laten zien, maar zorgen ook voor een veilige maaibeleving. Dankzij de ingebouwde veiligheidsopties en de robuuste constructie van de maaier, kun je met een gerust hart je gazon onderhouden. En laten we milieuvriendelijkheid niet vergeten; de elektrische motor van deze zweefmaaier zorgt ervoor dat de uitstoot nihil is en de geluidsoverlast aanzienlijk wordt verminderd. Met 96 decibel biedt de SimpliGlide 360 een balans tussen kracht en rust, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel gebruiker als omgeving. Duurzaamheid en betrouwbaarheid staan centraal bij Flymo, waardoor je met de SimpliGlide 360 investeert in kwaliteit die blijft presteren.

      Voor jouw gemak, kwaliteit die telt
      Kies je voor de Flymo SimpliGlide 360 via onze webshop, dan kies je niet alleen voor een topkwaliteit grasmaaier, maar ook voor een winkelervaring die net zo glad is als je gazon na een maaibeurt. Met onze belofte van snelle levering en een vriendelijke service, zorgen we ervoor dat je in no-time kunt genieten van jouw nieuwe tuinpartner. En daar stopt het niet; profiteer van ons uitgebreide assortiment aan tuinapparatuur en accessoires, allemaal aangeboden tegen scherpe prijzen. Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit, zowel in producten als in service. Want laten we eerlijk zijn, tuinieren moet geen last zijn, maar een plezier. Zet de eerste stap naar je droomtuin en laat ons de rest verzorgen.

      Werkt op

      Netstroom

      Aantal hoogteverstellingen

      4

      Opgenomen vermogen

      1700 W

      Gewicht (Product)

      7.6 kg

      In hoogte verstelbaar

      Ja

      Minimale maaihoogte

      10 mm

      Voltage

      230

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Maaibreedte

      36 cm

      Maximale maaihoogte

      30 mm

      Maaitechniek

      Zweefmaaier

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      7392930542648

      Artikelnummer

      325028

      1x Flymo SimpliGlide 360 Zweefmaaier - 1800W

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    4.5 / 5

    ★★★★★

    4 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster