usp1
usp2
usp3

Zwaluw Den Braven 11258200 High Tack Lijmkit - Zwart - 290ml

-image
Bulkvoordeel

Kleurnaam

Wit

Volume

adviesprijs
12,00
9,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijk product!

   Zwaluw High Tack: krachtige 1-component lijmkit
   Ontdek de kracht van Zwaluw High Tack, een ijzersterke 1-component lijmkit op basis van MS polymeer. Deze lijmkit staat bekend om zijn zeer hoge aanvangshechting, wat jou het gemak biedt van een snelle en betrouwbare bevestiging zonder extra ondersteuning. Zwaluw High Tack is reukloos, neutraal, en vrij van siliconen en isocyanaat, wat het een aangenaam product maakt in gebruik.

   Na het aanbrengen reageert de Zwaluw High Tack met het vocht in de lucht en vormt het een duurzame rubberachtige verbinding. Dit maakt het ideaal voor het verlijmen van een breed scala aan materialen in verschillende toepassingen. Je kunt het gebruiken voor het bevestigen van panelen, plinten, vensterbanken, strippen, drempels, spiegels en isolatiemateriaal in de bouw.

   De lijmkit biedt niet alleen een hoge eindsterkte en mechanische weerstand, maar is ook permanent elastisch. Dit maakt het goed bestand tegen vocht en weersomstandigheden, waardoor het ook geschikt is voor buiten. Het is niet corrosief ten opzichte van metalen, waardoor je het zonder zorgen kunt gebruiken op diverse metalen oppervlakken.

   Zwaluw High Tack hecht perfect op vele bouwmaterialen zoals glas, geglazuurde oppervlakken, emaille, epoxy- en polyesterpanelen, polystyreen, hard PVC, RVS, geanodiseerd aluminium en gelakt hout. Voor poreuze ondergronden zoals beton wordt een primer aanbevolen. Bij twijfel over het te verlijmen oppervlak is het raadzaam het technisch bulletin van Den Braven te raadplegen. Bestel Zwaluw High Tack voordelig online en ervaar zelf de veelzijdigheid en kracht van dit product.

   Toepassing op

   Glas, PVC, Staal, Zink, Keramiek, Beton, Metaal, Aluminium, Hout, Steen

   Kleurdekking

   Dekkend

   Geschikt voor type kitspuit

   Kokerhouder

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Kleurnaam

   Zwart

   EAN

   8711595076425

   Artikelnummer

   213912

   Volume

   290 ml

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.