Zwaluw Den Braven Concentrated Finisher fles 1L

placeholder-product-media-alt-text-not-set
19,69
18,19

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Zwaluw Concentrated Finisher is een neutraal en biologisch afbreekbaar hulpmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen. Met meer dan 90% biologische afbreekbaarheid draagt het bij aan milieubewust gebruik. Het product biedt een perfect afwerkresultaat en beperkt het verkleuren van kitvoegen. Geschikt voor silicone, polyurethaan en hybride kitten, is het veelzijdig inzetbaar.

   Voor optimaal gebruik verdun je de Concentrated Finisher tot een oplossing van 1 tot 3% in water (1-3 delen Finisher op 100 delen water). Na het aanbrengen van de kit bevochtig je het voegoppervlak en de aangrenzende oppervlakken met de verdunde Concentrated Finisher. Vervolgens werk je de voeg af met een spatel of plamuurmes en kun je de voeg gladstrijken met een met verdunde Concentrated Finisher bevochtigde vinger. Na gebruik wordt aanbevolen om de omgevende ondergronden te reinigen of na te spoelen met water om spoorvorming te voorkomen. Bewaar het product tussen +5°C en +25°C op een droge plaats in de originele verpakking, waar het tot 24 maanden houdbaar blijft na de productiedatum.

   Capaciteit

   1 l

   EAN

   8711595039802

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is