Altrex X-Pro Trap én werkbank - 500930

224,02 185,14
Meer dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Nooit meer een trap en een werkbank meenemen naar een klus. Met de X-Pro® heb je namelijk beide in één. Deze unieke trap is innovatief, robuust en bovendien eenvoudig te verplaatsen en op te bergen. De X-Pro® is het ideale werkmaatje voor iedere professional.

Het unieke design zorgt ervoor dat je de trap óók kan gebruiken als werkbank. Zowel liggend als staand. De robuuste constructie, het gepatenteerde scharniersysteem en de antislip voeten geven je maximale stabiliteit. Met het handvat in de trede is de trap gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te verplaatsen. De X-Pro® trap is de meest multifunctionele trap voor de professionele klusser.

Werkbank voor elk materiaal
De X-Pro® heeft drie V-vormen. Dat maakt de werkbank geschikt om al je materiaal op te bewerken. Groot of klein.

Altijd horizontaal werkvlak
Het slimme ontwerp van de X-Pro® zorgt ervoor dat je altijd een horizontaal werkvlak hebt. Ook wanneer je de trap op zijn zijkant legt.

Compact en eenvoudig transport
De trap klap je heel eenvoudig in met het handige handvat in de trede. Ingeklapt is de X-Pro® ook nog eens uiterst compact.

Sterk en stabiel
Extra sterke dubbelwandige treden maken de trap sterk en stevig. Door de antislip voeten én treden sta je stabiel en veilig.

Specificaties

Aantal treden: 2
Opberglengte: 1,05 m
Stahoogte: 0,5 m
Max. werkhoogte: 2,5 m
Vloeroppervlakte: 0,72 x 0,70 m
Inklapbare beugel: Nee
Gewicht: 10 kg

Meer informatie:

Meer informatie
NaamAltrex X-Pro Trap én werkbank - 500930
Type nummer500930 / X-Pro
FabrikantAltrex
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Altrex 500930 / X-Pro Trap aan te schaffen? Producten van Altrex zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Altrex Trap ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Trap:

Een Trap zoals de Altrex 500930 / X-Pro kan gebruikt worden voor:

- Het verrichten van werkzaamheden op hoogte.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice