Prijs

  Laat nog 8 zien
  Laat nog 25 zien
  Laat nog 20 zien
  Laat nog 19 zien
  Laat nog 7 zien

Dubbele trap

Een stevige basis tijdens het klussen is essentieel. Daarom kiezen veel professionals voor een dubbele trap. In tegenstelling tot een standaard trap, kan een dubbele trap van beide kanten beklommen worden. Dit maakt het ideaal voor situaties waarin je met twee personen op verschillende hoogtes werkt of wanneer je eenvoudig van de ene naar de andere kant van de trap wilt lopen zonder hem te hoeven verplaatsen.

Dubbel zo handig: de unieke kenmerken van een dubbele trap

De dubbele trap heeft een aantal onderscheidende voordelen ten opzichte van zijn enkelzijdige tegenhanger. Door de dubbele beklimbare zijden is hij bijzonder veelzijdig in gebruik. Vaak zijn deze trappen voorzien van brede, antislip treden aan beide kanten, waardoor je verzekerd bent van een veilige stand. De robuuste constructie zorgt ervoor dat de trap stabiel blijft, zelfs als hij van beide kanten wordt gebruikt. Hierbij een leuk weetje: de dubbele trap werd oorspronkelijk ontworpen voor schilders. Zij konden zo gemakkelijk rond een groot doek werken zonder de trap te verplaatsen!

Tips en tricks voor een veilig gebruik

Hoewel een dubbele trap veel voordelen biedt, is het belangrijk om ook hier veiligheid voorop te stellen. Zorg dat de trap altijd op een vlakke en stabiele ondergrond staat. Vermijd overbelasting door met te veel gewicht de trap op te gaan. En hoewel het verleidelijk kan zijn, is het niet aan te raden om met twee personen tegelijk op de hoogste treden te staan. Blijf altijd binnen het aangegeven maximale draagvermogen van de trap.

Waarom kiezen voor de dubbele trap bij Gereedschapcentrum?

Bij Gereedschapcentrum begrijpen we de behoeften van professionals. Daarom bieden we een groot online assortiment dubbele trappen, perfect voor elke klus. Of je nu een schilder, installateur of klusjesman bent, je vindt de juiste trap voor jouw werkzaamheden. En het beste? Dankzij onze scherpe online prijzen krijg je altijd waar voor je geld. Onze dubbele trappen zijn direct leverbaar uit eigen voorraad, dus je kunt snel aan de slag. En heb je vragen? Onze experts staan klaar om je van persoonlijk advies te voorzien!

39 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is