Prijs

  Laat nog 5 zien
  Laat nog 23 zien
  Laat nog 21 zien
  Laat nog 26 zien

Enkele trap

Of je nu die ene hoge kast wilt bereiken of een lamp wilt vervangen, de enkele trap is een essentieel stuk gereedschap voor elke professional en doe-het-zelver. Met zijn rechte design en enkelzijdige beklimbare treden biedt de enkele trap stabiliteit en betrouwbaarheid voor vele klussen in en rondom het huis of op de werkplaats.

Stevig en betrouwbaar: de kenmerken van een enkele trap

De enkele trap onderscheidt zich door zijn rechtlijnige structuur. Het ontwerp bestaat uit een stevige constructie, meestal gemaakt van materialen zoals aluminium of staal, waardoor het lichtgewicht, maar toch duurzaam is. De treden zijn vaak voorzien van een antislip oppervlak, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het klimmen. Een ander voordeel van de enkele trap is dat hij vaak compact is en gemakkelijk op te bergen. Wist je dat de oudste bekende enkele trap bijna 10.000 jaar oud is? Archeologen hebben stenen treden gevonden in oude beschavingen die de functionaliteit van de moderne enkele trap weerspiegelen!

Tips voor een veilige klim naar de top

Het gebruik van een enkele trap vereist, net als elk ander gereedschap, de nodige voorzichtigheid. Zorg ervoor dat de trap op een stabiele en vlakke ondergrond staat voordat je begint met klimmen. Vermijd overbelasting en ga nooit hoger dan de op één na hoogste trede om kantelen te voorkomen. Daarnaast is het raadzaam om altijd een hand vrij te houden voor evenwicht en, indien mogelijk, een collega te vragen de trap vast te houden voor extra stabiliteit.

Waarom jouw enkele trap kopen bij Gereedschapcentrum?

Op zoek naar de perfecte enkele trap? Bij Gereedschapcentrum vind je een groot online assortiment dat past bij elke klus. Bovendien profiteer je van onze scherpe online prijzen, waardoor kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan. Door onze eigen voorraad kunnen wij snel leveren, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe trap. En mocht je nog vragen hebben over welke trap het beste bij jouw klus past, dan staat ons team klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Zo ben je altijd verzekerd van de beste keuze!

40 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is