Prijs

    Laat nog 6 zien

Constructielijm

Constructielijm is een essentieel hulpmiddel voor zowel de professionele bouwer als de enthousiaste doe-het-zelver. Deze bijzonder sterke lijm is ontworpen om de zwaarste materialen aan elkaar te hechten, waardoor het een ideale keuze is voor grote constructieprojecten of kleine reparaties in en rondom het huis. Maar wat maakt constructielijm zo speciaal en hoe kan je deze het beste gebruiken?

De kracht van constructielijm

Constructielijm onderscheidt zich door zijn ongelooflijke hechtkracht. Deze lijm is speciaal ontworpen om een breed scala aan materialen te verbinden, zoals hout, steen, metaal en zelfs kunststoffen. Bovendien is constructielijm meestal vochtbestendig, wat betekent dat het perfect is voor gebruik buitenshuis of in vochtige omstandigheden. Een interessant feitje is dat sommige soorten constructielijm zo krachtig zijn dat ze zelfs worden gebruikt in bruggenbouw en andere zware constructies!

Toepassing en gebruik van constructielijm

Het gebruik van constructielijm is vrij eenvoudig. Zorg eerst dat de oppervlakken die je wilt verbinden schoon, droog en stofvrij zijn. Breng vervolgens een dunne laag constructielijm aan op een van de oppervlakken en druk ze samen. Houd er rekening mee dat de lijm enige tijd nodig heeft om volledig uit te harden, dus zorg ervoor dat de verbinding tijdens deze periode niet wordt verstoord.

Voordelen van constructielijm bij Gereedschapcentrum

Bij Gereedschapcentrum begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste lijm voor je project te hebben. Daarom bieden we een groot online assortiment aan constructielijmen tegen scherpe online prijzen. Dankzij onze snelle levering en eigen voorraad kan je snel aan de slag met je project. En mocht je advies nodig hebben over welke lijm het beste is voor jouw specifieke klus, dan staan onze experts altijd klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Kies voor gemak, kies voor constructielijm van Gereedschapcentrum!

22 artikelen

Pagina 2 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is