usp1
usp2
usp3

DeWALT DCN45RNNT accu rolspijkertacker - in Tstak - 18V

-image
-image
-image
DeWALT DCN45RNNT accu rolspijkertacker - in Tstak - 18V-image
DeWALT DCN45RNNT accu rolspijkertacker - in Tstak - 18V-image
adviesprijs
792,00
548,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   DeWALT DCN45RNNT-XJ Accu tacker - een revolutie in bevestigingstechnologie
   Stel je voor dat je de vrijheid hebt om overal te werken, zonder je zorgen te maken over het vinden van een stroombron of het struikelen over kabels. Met de DeWALT DCN45RNNT accu rolspijkertacker in TSTAK 18V is dit mogelijk. Deze machine is een echte gamechanger. Als de eerste accu-spijkermachine ter wereld biedt het je de kracht om tot 500 nagels per lading te schieten met een 2.0Ah accu, of zelfs 1300 nagels met een 5.0Ah accu. Deze veelzijdigheid maakt het perfect voor een breed scala aan toepassingen, van dakbedekking tot het installeren van ramen, en het werkt vlekkeloos met zowel DeWALT DNR nagel assortiment als CR Bostitch assortiment. Met een accu platform van XR en de capaciteit om nagels van 19mm tot 45mm te schieten, biedt deze accu tacker een ongekende flexibiliteit. Denk aan het gemak en de efficiëntie die het zal brengen op jouw werkplaats, alles verpakt in een handige TSTAK koffer voor makkelijk vervoer en opslag.

   Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
   De DeWALT DCN45RNNT onderscheidt zich niet alleen door zijn prestaties, maar ook door zijn betrouwbaarheid en duurzaam ontwerp. Het is gebouwd om de uitdagingen van veeleisende werkomgevingen te weerstaan en belooft een lange levensduur bij correct gebruik. De accu tacker is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten, met functies die het risico op ongelukken verminderen. Dit gereedschap zorgt ervoor dat je projecten niet alleen efficiënter, maar ook veiliger worden uitgevoerd. De accutechnologie van DeWALT garandeert bovendien dat je langer kunt werken zonder de noodzaak voor frequente herladingen, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is - het perfect afronden van je project.

   Ontdek de voordelen van slim shoppen
   Het aanschaffen van de DeWALT DCN45RNNT bij onze webshop brengt meerdere voordelen met zich mee. Niet alleen profiteer je van scherpe prijzen die je project budgetvriendelijk houden, maar je kunt ook rekenen op een snelle levering waardoor je geen onnodige vertragingen in je werkzaamheden hoeft te ervaren. Onze webshop staat bekend om zijn groot assortiment en vriendelijke service, wat betekent dat je bij ons terecht kunt voor al je gereedschapswensen, advies en ondersteuning. Dus of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, de aanschaf van dit geavanceerde gereedschap is een investering die zichzelf terugverdient door de tijdbesparing en superieure afwerking die het mogelijk maakt.

   Accu platform

   XR

   Nietlengte

   45 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Voltage

   18

   EAN

   5902013967286

   Artikelnummer

   400709

   1x DeWALT DCN45RNNT-XJ accu rolspijkertacker
   1x TSTAK koffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.