DeWALT DCN8905-XJ Verlengstok voor DCN890

placeholder-product-media-alt-text-not-set
Outlet
adviesprijs
277,00
208,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Meer weten of benieuwd naar de actievoorwaarden? Bekijk alle informatie en de voorwaarden van onze promoties op de actiepagina in het menu.
   Meer weten of benieuwd naar de actievoorwaarden? Bekijk alle informatie en de voorwaarden van onze promoties op de actiepagina in het menu.
   DeWALT Verlengstok voor DCN890 - Handig en efficiënt werken op hoogte

   Als professional weet je dat werken op hoogte zijn uitdagingen kent, maar met de DeWALT DCN8905-XJ Verlengstok voor de DCN890 maak je deze klussen een stuk eenvoudiger. Deze verlengstok is speciaal ontworpen voor gebruik met de DeWALT DCN890 betonnagelaar, waardoor je niet langer ladders of steigers nodig hebt voor bevestigingswerkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen.

   De verlengstok is een type accessoire dat valt onder de categorie 'overig', maar laat je niet misleiden door deze algemene benaming; het is een essentieel onderdeel voor iedereen die regelmatig met de DCN890 werkt. Met een indrukwekkend aantal van 10.000 stuks in de verpakking, zit je nooit zonder en kun je grote projecten aan zonder je zorgen te maken over een tekort aan materiaal.

   DeWALT, de fabrikant van deze verlengstok, staat bekend om hun robuuste en betrouwbare gereedschap en accessoires. Ook dit product is geen uitzondering op die regel. Het kartonnen verpakkingsgewicht is vermeld als 0 kilogram, wat aangeeft dat het om een lichtgewicht product gaat dat je gemakkelijk kunt meenemen naar verschillende werklocaties.

   Kortom, met de DeWALT DCN8905-XJ Verlengstok voor de DCN890 heb je een praktische oplossing in handen die je werk op hoogte niet alleen sneller, maar ook veiliger maakt.

   Type accessoire

   Overig

   Aantal stuks

   1

   EAN

   5035048678220

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is