usp1
usp2
usp3

Prijs

    Laat nog 4 zien

Hamer

Zeg, ben jij ook zo'n fan van het echte werk? Dan weet je als geen ander dat elke klus begint bij de basis: goed gereedschap. Zonder twijfel neemt de hamer hierbij een centrale rol in, van het zachtjes tikken van een spijker tot het slopen van een muur. Hamers, ze zijn er in alle vormen en maten, klaar om jouw project naar een hoger niveau te tillen. En weet je wat mooi meegenomen is? Al deze pareltjes vind je onder één dak bij ons, in de categorie handgereedschap. Of je nu klust voor de lol of het zware werk niet schuwt, wij staan klaar met het hamerassortiment dat past bij elke slag die je wilt maken.

De klusser en z'n hamer

Niet zomaar een stuk gereedschap, maar een verlengstuk van je eigen handen: de hamer. Van een lichte klauwhamer voor de delicate taken tot de krachtpatser onder de hamers - de moker - voor de zwaarste sloopwerkzaamheden. En laten we de rubberen hamer niet vergeten, perfect voor als je iets een tikje wilt geven zonder schade aan te richten. Het juiste gebruik? Gebruik een klauwhamer voor de kleine spijkertjes en precieze werkzaamheden. Staat er een sloopklus op de planning? Pak dan een moker. Maar hè, let altijd op je houding om blessures te voorkomen, en draag veiligheidskleding. Fun fact: wist je dat de oudste hamer zo’n 3,3 miljoen jaar oud is? Klussen zit dus echt in onze genen!

Waarom hamers inslaan bij Gereedschapcentrum?

Hamers, je kunt er eigenlijk niet genoeg van hebben. Maar je wilt natuurlijk wel de juiste hamer voor de klus. Daarom koop je bij Gereedschapcentrum. Waarom? Om te beginnen, we hebben een groot assortiment, dus of je nu op zoek bent naar een standaard klauwhamer of iets gespecialiseerds, je vindt het bij ons. En het mooiste van alles? Veel van onze hamers zijn direct leverbaar. Geen lange wachttijden, dus snel weer verder met je project. En als kers op de taart, houden we altijd scherpe prijzen aan, zodat je niet alleen kiest voor kwaliteit maar ook voor een goede deal. Check ook regelmatig onze Promotie pagina voor die extra scherpe deals. Bij Gereedschapcentrum hebben we alles wat jouw klushart begeert. Dus, waar wacht je nog op?

142 artikelen

Pagina 46 van 6