usp1
usp2
usp3

Prijs

Klauwhamer

Hey jij daar, klaar om de klus klauwend te klaren? Als je kiest voor een klauwhamer, kies je voor veelzijdigheid en kracht in één tool. Perfect voor zowel de doe-het-zelver als de full-time professional. Met een klauwhamer aan je zijde, sta je sterk in elke situatie - van spijkers inslaan tot aan het gemakkelijk verwijderen ervan. Heb je al eens een kijkje genomen bij ons enorme aanbod aan handgereedschap? Zo niet, dan mag je dat echt niet missen!

alles wat je moet weten over de klauwhamer

De klauwhamer, je onmisbare maatje op de werkvloer. Van het stalen hoofd tot de comfortabele grip, elke klauwhamer in ons assortiment is ontworpen om jouw werk makkelijker en efficiënter te maken. De balance tussen gewicht en kracht maakt de klauwhamer ideaal voor een breed scala aan taken. Ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan een duik in onze selectie van hamer types en vind de perfecte match. Het juiste gebruik van een klauwhamer kan je veel tijd en energie besparen. Gebruik de platte kop voor het inslaan van spijkers en de klauw voor het verwijderen ervan. Wist je dat de klauw van de hamer oorspronkelijk is bedacht om spijkers te trekken uit hout, zonder het te beschadigen? Da’s nog eens slim gereedschap!

waarom klauwhamers van Gereedschapcentrum?

Klinkt goed, hé? Maar wacht, het wordt nog beter bij Gereedschapcentrum. We weten hoe belangrijk het is om kwalitatief hoogwaardig gereedschap snel in handen te hebben. Daarom staan snelle levering en eigen voorraad centraal bij ons. Jij bestelt, wij draaien overuren om ervoor te zorgen dat je jouw klauwhamer zo snel mogelijk in huis hebt. En omdat we direct uit eigen voorraad leveren, kun je ervan uitgaan dat jouw gereedschap op stel en sprong jouw kant op komt. Ben je op zoek naar de beste deal? Houd dan zeker onze Promotie pagina in de gaten. Bij Gereedschapcentrum sta jij, de bouwprofessional, altijd op de eerste plek. Da’s geen verkooppraatje, dat is een belofte.

41 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees-image

Pagina 1 van 2