Prijs

Rubber hamer

Als je aan een hamer denkt, is het beeld van een zware, metalen kop op een houten of stalen steel waarschijnlijk het eerste dat in je opkomt. Maar wat als ik je vertel dat er ook hamers zijn gemaakt van rubber? De rubber hamer is een uniek stuk gereedschap dat in verschillende situaties van onschatbare waarde kan zijn, vooral wanneer voorzichtigheid geboden is.

Unieke kwaliteiten van de rubber hamer

Een rubber hamer, zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, heeft een kop gemaakt van stevig rubber. Hierdoor kun je ermee slaan zonder schade of markeringen achter te laten op het oppervlak. Dit maakt het ideaal voor klussen zoals het leggen van tegels, het in elkaar zetten van meubels of elke andere taak waarbij je voorzichtig moet zijn om het werkstuk niet te beschadigen. Daarnaast biedt de rubberen kop een zekere mate van demping, waardoor je handen minder snel moe worden bij langdurig gebruik. En voor degenen die van een beetje trivia houden: wist je dat de rubber hamer oorspronkelijk werd geïntroduceerd in de schoenmakerij? Hij werd gebruikt om lederen zolen zachtjes op hun plaats te kloppen zonder het leer te beschadigen!

De veelzijdigheid en het juiste gebruik

De rubber hamer is een toonbeeld van veelzijdigheid. Bij het leggen van tegels kun je met deze hamer de tegels voorzichtig op hun plaats tikken zonder ze te breken. Monteer je een nieuw meubelstuk? Gebruik de rubber hamer om onderdelen samen te voegen zonder de lak of het fineer te beschadigen. En wanneer je een tent opzet, helpt deze hamer om de haringen in de grond te slaan zonder ze te buigen. Belangrijk is om altijd met een rechte slag te werken en niet schuin te slaan, zodat je de volledige kracht van de hamer gebruikt en het risico op schade minimaliseert.

Waarom je rubber hamer kopen bij Gereedschapcentrum?

Zoals altijd draait het bij Gereedschapcentrum om kwaliteit en service. Met een groot online assortiment vind je altijd de rubber hamer die perfect past bij jouw behoeften. En dankzij onze top service kun je erop vertrouwen dat je aankoop snel en in perfecte staat wordt geleverd. We bieden niet alleen kwaliteitsproducten, maar ook expertise en passie voor wat we doen. Dus of je nu een professional bent met jarenlange ervaring of iemand die gewoon het juiste gereedschap voor de klus nodig heeft, bij Gereedschapcentrum ben je aan het juiste adres!

12 artikelen

Pagina 1 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is