Maatregelen in verband met COVID-19

Laatste update: 22-12-2020

Gereedschapcentrum.nl volgt de adviezen van het RIVM en het kabinet op en heeft daarom extra maatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van onze klanten, collega's en partners te waarborgen. Hieronder lees je wat dat voor jou betekent.

Online bestellen

Je kunt nog steeds online je bestelling plaatsen. Deze worden meestal nog dezelfde dag verzonden. Wel is het momenteel erg druk. We doen er alles aan je pakket op tijd te verzenden maar dit lukt onverhoopt niet altijd. Heb je je bestelling echt snel nodig, kies dan voor afhalen in de showroom. Je kunt het dan meestal dezelfde dag nog ophalen!

Bezorging

Het is extreem druk bij onze vervoerders. Als je een track&trace hebt ontvangen is het pakket overgedragen aan de bezorgdienst. Via deze track&trace kun je zien wanneer je pakket bezorgd wordt. We vragen je geduld, bezorging kan soms oplopen tot enkele dagen.

Showroom

  • Onze showroom blijft geopend voor het afhalen van online orders.
  • Bestel zoveel mogelijk online om de afhandeling zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen. Je ontvangt een email als je bestelling klaar ligt.
  • Fysieke verkoop van producten kunnen we in de showroom alleen bieden aan zakelijke klanten.
  • Voor particuliere klanten kunnen we tot 19 januari 2021 helaas geen fysieke productverkoop in de showroom bieden en is de showroom alleen toegankelijk voor het afhalen van online orders.
  • Het voorkomen van verspreiding van COVID-19 en het waarborgen van de gezondheid van onze klanten en medewerkers is prioriteit, neem daarom bij een bezoek aan de showroom de richtlijnen in acht.

Heb je verkoudheids- of griepverschijnselen, volg dan het advies van het RIVM en blijf thuis.

Klantenservice

Onze klantenservice gewoon bereikbaar. Antwoord op de meestgestelde vragen vind je op de klantenservice-pagina. Het is wel drukker dan normaal; het kan daarom langer duren voordat je reactie krijgt. Tip: start een chat, dan zijn we je het snelst van dienst.