usp1
usp2
usp3

Makita DHS900Z LXT 18 V Cirkelzaag body - 235 mm

Makita DHS900Z LXT 18 V Cirkelzaag body - 235 mm

adviesprijs

567,00

471,29

adviesprijs

615,00

509,69

adviesprijs
567,00
471,29

Verwachte leverdatum

26-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht en precisie van de Makita DHS900Z Accu cirkelzaag
   Stel je voor: je staat op het punt om een cruciale snede te maken, de spanning stijgt, maar jij blijft koel, want je hebt de Makita DHS900Z LXT 18 V Cirkelzaag in de hand. Dit juweeltje is dé ideale partner voor elke professionele of doe-het-zelf klus. Uitgerust met een indrukwekkende zaagbladdiameter van 235 mm, biedt het je de precisie en kracht die je nodig hebt. Asblokkering? Check. Ingebouwde verlichting voor die lastige hoekjes? Ja, natuurlijk. En laat die versteksnedes maar komen, want dankzij de verstekfunctie en een zaagcapaciteit van 61 mm bij 45º is geen taak te ambitieus. Dit allemaal draaiend op het robuuste 36V LXT accuplatform, waarmee je verzekerd bent van langdurige prestaties. En dat zonder de last van kabels, want deze krachtpatser werkt op accu. Daarbij, het comfort van een softgrip handvat en de veiligheid van een elektrische rem maken dit de cirkelzaag waarop je hebt gewacht.

   Veiligheid en duurzaamheid in elke snede
   Veiligheid en duurzaamheid zijn geen bijzaak bij de Makita DHS900Z LXT 18 V Cirkelzaag. Het toestel is speciaal ontworpen met jouw welzijn en dat van het milieu in gedachten. De elektrische rem brengt het zaagblad binnen no-time tot stilstand, waardoor je risico op ongelukken drastisch vermindert. Dit verhoogt niet alleen jouw veiligheid maar ook dat van je omgeving. De ingebouwde verlichting verzekert dat je ook bij minder lichte omstandigheden de lijn scherp in het oog houdt. Hoewel deze cirkelzaag niet rechtstreeks aangesloten kan worden op een stofafzuiging, is de werkplek toch eenvoudig schoon te houden, wat bijdraagt aan zowel je gezondheid als een langere levensduur van de machine zelf. Laten we niet vergeten dat dit duurzame krachtpatser op een accu werkt, wat de planeet spaart van onnodige elektriciteitsverspilling.

   Maak de slimme keuze voor je gereedschapskist
   Waarom zou je de Makita DHS900Z LXT 18 V Cirkelzaag bij onze webshop bestellen? Simpel, wij bieden niet alleen scherpe prijzen, maar garanderen ook een snelle levering. Stel je voor dat je snel aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst, zonder dat je dagenlang hoeft te wachten. Dat kan! En dat niet alleen; ons groot assortiment staat garant voor een one-stop-shop ervaring waarbij je voor elk project het juiste gereedschap kunt vinden. En mocht je hulp nodig hebben bij het maken van je keuze, dan staat onze vriendelijke service altijd voor je klaar. Bij ons kies je voor gemak, snelheid en betrouwbaarheid, en natuurlijk voor de pure kracht en precisie van de Makita DHS900Z LXT 18 V Cirkelzaag. Wat houdt je nog tegen?

   Asgat meting

   30 mm

   Verlengde garantie

   Ja

   Lengte (Product)

   413 mm

   Zaagcapaciteit bij 45º

   61 mm

   Zaagdiepte

   85 mm

   Toerental onbelast

   4500 rpm

   Ingebouwde verlichting

   Ja

   Breedte (Product)

   196 mm

   Aansluiting voor stofafzuiging

   Nee

   Gewicht (Product)

   6 kg

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Asblokkering

   Ja

   Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

   Ja

   Softgrip

   Ja

   Hoogte (Product)

   316 mm

   Werkt op

   Accu

   Is het een set?

   Nee

   Voltage

   18

   Elektrische rem

   Ja

   EAN

   0088381891325

   2x18 V Cirkelzaag 235 mm
   Zonder accu's en lader
   In doos

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.