usp1
usp2
usp3

Makita E-01915 Efficut Cirkelzaagblad Hout - 235x30x2,2mm 24T

Makita E-01915 Efficut Cirkelzaagblad Hout - 235x30x2,2mm 24T-image
36,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita Efficut Cirkelzaagblad Hout - 235x30x2,2mm 24T

   Duik in de wereld van nauwkeurig zagen met de Makita E-01915 Efficut Cirkelzaagblad Hout, een ware revolutie voor iedereen, expert of beginner! Wat deze topper bijzonder maakt, is zijn ongekend efficiënte design, specifiek ontwikkeld voor accu cirkelzagen. Dankzij een extra dun standblad en een uniek tandontwerp met een holle uitsnede, ervaar je aanzienlijk verminderde weerstand tijdens het zagen. Dit is niet alleen beter voor je accuduur, maar ook je armen zullen je dankbaar zijn. Het zagenaanbod varieert om aan iedere behoefte te voldoen; of je nu dikke of dunne materialen, hardhout of zacht hout te lijf gaat. De Efficut-technologie, versterkt met een stabiel lage bladdikte, zorgt voor snelle en moeiteloze snedes en een schone werkplaats met minder stofvorming. Bovendien maakt de teflon coating het blad bestand tegen roest en kleven, ideaal voor uitdagende projecten.

   Zagengemak voor Elke Klusser

   Omarm ongekend gebruiksgemak met de Efficut Cirkelzaagblad van Makita. Ontworpen voor zachthout en hardhout, biedt dit zaagblad verspaning met precisie voor zowel longitudinale snedes als voor afkortwerkzaamheden, inspelend op de passie van elke houtbewerker. De strategisch ontworpen tandgeometrie en de reductie van trillingen beloven een rustige, precieze snede, terwijl de lasersleuven garant staan voor betrouwbaarheid en een langere levensduur van je gereedschap. Vooral voor accugebruikers betekent dit langdurige kwaliteit en duurzaamheid bij elk project, ongeacht de complexiteit.

   Waarom Klussen met Gereedschapcentrum?

   Ontdek het zelf met de Makita E-01915 Efficut Cirkelzaagblad Hout bij Gereedschapcentrum. Hier vind je niet alleen een schat aan premium gereedschap maar ervaar je ook dat extra stukje service dat jouw projecten ten goede komt. Met onze specialisatie in topmerken zoals Makita, garanderen we je kwaliteit en duurzaamheid voor de beste prijs. Stel je hoge eisen aan je gereedschap? Dan staan wij klaar met professioneel advies om samen jouw klussen naar een hoger niveau te tillen. Ons ruime assortiment, scherpe online prijzen en de snelle levering maken van jouw volgende aankoop een gegarandeerd succes. Laat ons je helpen om van elke klus, van hobbyist tot professional, een succesverhaal te maken.

   Geschikt voor materiaal

   Hout

   Aantal tanden

   24T

   Zaagblad dikte

   1.5 mm

   EAN

   0088381556149

   Artikelnummer

   323103

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.