usp1
usp2
usp3

Makita HR4511CV SDS-Max Combihamer - 1350W - 9,4J

Makita HR4511CV SDS-Max Combihamer - 1350W - 9,4J
801,59

Verwachte leverdatum

15-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Duik in de kracht van de Makita HR4511CV Combihamer
   Op zoek naar een combihamer die niet alleen krachtig maar ook slim en veilig is? Maak kennis met de Makita HR4511CV SDS-Max Combihamer. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1350 Watt en een robuuste SDS-Max aansluiting, tackelt deze machine moeiteloos elke uitdaging. Of je nu moet boren, hameren of beitelen, de constante toerentaltechnologie zorgt ervoor dat je altijd de maximale controle behoudt. Bovendien is de combihamer ontworpen om stofvrij te werken in combinatie met een stofzuiger, wat erkend wordt door de Inspectie SZW. Dit zorgt voor een gezondere werkomgeving en minder schoonmaak achteraf. De anti-vibratie achterhandgreep vermindert trillingen aanzienlijk, waardoor je tot 35% langer kunt werken dan met modellen zonder deze eigenschap. Ideaal voor boorwerkzaamheden tot 28 mm in beton, maar heeft de capaciteit om tot 45 mm te bereiken. Dankzij de Anti Vibratie Technologie (AVT) en Smart Impact Technologie werk je niet alleen comfortabeler, maar ook tot 50% sneller. Kortom, de Makita HR4511CV combineert kracht, snelheid, en veiligheid in één betrouwbare machine.

   Veilig en duurzaam aan de slag
   De Makita HR4511CV SDS-Max Combihamer zet veiligheid en duurzaamheid voorop. Met zijn actieve Anti Vibratie Technologie (AVT) wordt een laag trillingsniveau gegarandeerd, wat essentieel is voor jouw comfort en de duurzaamheid van de machine. Deze technologie, samen met de speciaal ontworpen anti vibratie achterhandgreep, maakt langdurige werkzaamheden een stuk aangenamer en veiliger. Bovendien is de combihamer voorzien van een (veiligheids)slipkoppeling die je beschermt tegen vastslaan - een belangrijk detail dat niet alleen je veiligheid garandeert maar ook de levensduur van de machine verlengt. De LED-indicatie is een slimme toevoeging die tijdig waarschuwt voor preventief onderhoud of koolborstelslijtage, waarmee onnodige stilstand en reparatiekosten worden voorkomen. Dankzij de instelbare slagkracht en meerdere posities voor de grote D-handgreep, biedt de HR4511CV jou de flexibiliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt voor zowel lichte als zware klussen. Met deze combihamer kies je voor een veilige, betrouwbare en duurzame werkwijze.

   Waarom deze combihamer bij ons aanschaffen?
   Jouw nieuwe Makita HR4511CV SDS-Max Combihamer haal je natuurlijk bij ons, waarom? Omdat we niet alleen staan voor scherpe prijzen maar ook voor een vriendelijke service die net zo betrouwbaar is als onze gereedschappen. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel aan de slag te kunnen, daarom zorgen we voor een snelle levering direct aan je deur. Ons groot assortiment biedt je de vrijheid om te kiezen voor de beste tools die bij je werk passen. Bovendien, met onze expertise en persoonlijke benadering, kun je rekenen op een aankoopervaring die net zo soepel loopt als de Makita HR4511CV in actie. Kies voor gemak, snelheid en betrouwbaarheid. Plaats vandaag nog je bestelling en ervaar het verschil!

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Aantal beitelstanden

   16

   Verlengde garantie

   Ja

   Boorcapaciteit hout

   32 mm

   Toerental onbelast

   280 rpm

   Aansluiting

   SDS-Max

   Type boorkop

   SDS-Max

   Voltage

   230

   Breedte (Product)

   136 mm

   Variabel toerental

   Ja

   Softgrip

   Ja

   Snoerlengte (meting)

   5 m

   Constant toerental

   Ja

   Gewicht (Product)

   8.8 kg

   Boorcapaciteit beton

   40 mm

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Opgenomen vermogen

   1350 W

   Hoogte (Product)

   28.8 mm

   Aantal slagen

   2750 rpm

   Slagkracht

   9 J

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   0088381634069

   1x Makita HR4511CV Combihamer
   1x Makita Borenvet
   1x Makita Diepteaanslag
   1x Makita Handgreepbr /> 1x Makita Koffer
   1x Makita HR40-4510 Stofafzuigset

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.