Prijs

Tegellaser

Of je nu een professionele tegelzetter bent of een enthousiaste doe-het-zelver, nauwkeurigheid is essentieel bij het leggen van tegels. Een tegellaser kan hierbij je beste vriend worden. Deze gespecialiseerde tool projecteert een laserlijn op de ondergrond, waardoor je precies kunt zien waar je de tegels moet plaatsen. Zo krijg je een perfect afgewerkt resultaat, elke keer weer.

De magie achter de tegellaser

De tegellaser is een waar wonder in de wereld van precisiegereedschap. Deze lasers zijn speciaal ontworpen om zowel horizontale als verticale laserlijnen te projecteren, wat essentieel is voor het nauwkeurig uitlijnen van tegels. Veel modellen hebben zelfs een kruislijnfunctie, waardoor je zowel de verticale als de horizontale uitlijning tegelijkertijd kunt zien. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op fouten. En wist je dat de eerste lasers voor bouwdoeleinden al in de jaren '70 werden gebruikt? Toch heeft het nog enige tijd geduurd voordat de compacte en betaalbare tegellaser die we vandaag kennen, beschikbaar werd voor het grote publiek.

De kunst van het perfecte tegelwerk

Om het maximale uit je tegellaser te halen, is het belangrijk om deze correct te gebruiken. Plaats de laser op een stabiele ondergrond of een statief, zodat de lijn niet beweegt tijdens het werk. Zorg ervoor dat de laser waterpas staat voor de meest accurate lijn. Bepaal vervolgens het startpunt van je tegelwerk en richt de laser op dit punt. Volg eenvoudig de laserlijn terwijl je de tegels plaatst, en je bent verzekerd van een recht en gelijkmatig resultaat. Of je nu een vloer, muur of plafond betegelt, de tegellaser is jouw betrouwbare gids.

Gereedschapcentrum: voor de perfecte tegelklus

Ben je op zoek naar de ideale tegellaser voor jouw project? Bij Gereedschapcentrum vind je een groot online assortiment van de beste kwaliteit tegellasers. Onze scherpe online prijzen zorgen ervoor dat je niet te diep in de buidel hoeft te tasten voor topgereedschap. Bovendien garandeert onze eigen voorraad een snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt. Mocht je advies nodig hebben bij je keuze, dan staan onze experts klaar met persoonlijk advies. En met onze top service weet je zeker dat je de juiste beslissing neemt. Met Gereedschapcentrum ligt de perfecte tegelklus binnen handbereik!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is