usp1
usp2
usp3

Bosch GTL 3 tegellaser in tas - 20m

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Bosch GTL 3 tegellaser in tas - 20m
Bosch GTL 3 tegellaser in tas - 20m
Bosch GTL 3 tegellaser in tas - 20m
Bosch GTL 3 tegellaser in tas - 20m
Bosch GTL 3 tegellaser in tas - 20m
Bosch GTL 3 tegellaser in tas - 20m
Bosch GTL 3 tegellaser in tas - 20m
adviesprijs
217,00
213,59

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bosch 601015200 Tegellaser: Een nieuwe kijk op tegels leggen
   Wanneer precisie en efficiëntie samenkomen in het wereldje van tegels leggen, dan hebben we het over de Bosch GTL 3 tegellaser in tas - 20m. Deze compacte krachtpatser tilt het leggen van tegels naar een heel nieuw niveau, door niet alleen twee laserlijnen bij 90° te projecteren maar ook een derde lijn bij 45°. Dit slimme staaltje techniek zorgt voor snel en exact uitlijnen en plaatsen van zowel muur- als vloertegels, zonder het zware werk. Met zijn compacte formaat en lichte ontwerp is de Bosch GTL 3 een droom voor elke tegelzetter die streeft naar optimale bedienbaarheid. De goed zichtbare laserlijnen maken het werken binnenshuis een fluitje van een cent, terwijl de automatische uitschakelfunctie zorgt dat je batterijen langer meegaan. En met een hoogte van slechts 98 millimeter, breedte van 102 millimeter en lengte van 156 millimeter is deze tegellaser verrassend draagbaar. Dankzij de hoge nauwkeurigheid van 0,2 mm/m en de uitlijnplaat voor stabiliteit, kun je rekenen op messcherpe resultaten, zelfs op oneffen ondergronden. En geen zorgen over stof of water, de Bosch GTL 3 is stevig beschermd met een IP54-classificatie.

   Veilige en duurzame precisie, altijd en overal
   De Bosch GTL 3 tegellaser is niet alleen ontworpen voor topprestaties, maar ook met jouw veiligheid en duurzaamheid in gedachten. Val niet voor de misvatting dat precisiewerktuig kwetsbaar is; deze tegellaser beschikt over een robuuste stof- en spatwaterbescherming conform de IP54-standaard, waarmee het gereedschap geschikt is voor de meest uitdagende klusomstandigheden. De automatische uitschakelfunctie is nog een slimme eigenschap die bijdraagt aan de duurzaamheid van het product door batterijverbruik te minimaliseren, waardoor je langer kunt werken zonder onderbreking. En laten we de veiligheidsfactor niet vergeten – behorend tot laserklasse 2, garandeert deze tegellaser dat je veilig kunt werken met een minimale risico op schade aan je ogen. Of je nu een professional bent die regelmatig tegels legt of een enthousiaste doe-het-zelver, de Bosch GTL 3 biedt de zuinige en betrouwbare prestaties die je nodig hebt voor elk project.

   Waarom kiezen voor onze webshop?
   Zo, overtuigd van de krachtsinspanningen van de Bosch GTL 3 tegellaser? Wacht, er is meer. Bij onze webshop zetten we niet alleen in op kwaliteitsgereedschap, maar ook op een service die net zo stevig is als het gereedschap dat we aanbieden. Met snelle levering en een groot assortiment zorgen we ervoor dat je niet dagenlang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. En omdat we begrijpen dat prijs een belangrijke rol speelt bij je keuze, bieden we deze topgereedschappen aan tegen scherpe prijzen. Maar wat ons echt onderscheidt? Dat is onze vriendelijke service. We staan altijd klaar om je te ondersteunen met advies, antwoorden en oplossingen, zodat je de best mogelijke koopervaring hebt en vol vertrouwen aan je volgende project begint. Kies voor kwaliteit, kies voor gemak – kies onze webshop.

   Minimale opslagtemperatuur

   -20 °C

   Gewicht (Product)

   500 g

   Laserklasse

   Klasse 2

   Meetbereik

   20 m

   Breedte (Product)

   102 mm

   IP waarde

   IP54

   Hoogte (Product)

   98 mm

   Lengte (Product)

   156 mm

   EAN

   3165140431972

   Artikelnummer

   84060

   4x 1,5V batterijen
   1x Beschermende tas
   1x Laserrichtbord
   1x Uitrichtschijf

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster