Metabo Lijmpistool

... meer info

Bent u op zoek naar een Metabo Lijmpistool? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Metabo Lijmpistool is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Lijmpistool van Metabo kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Metabo Lijmpistool. Bestelt u uw Metabo Lijmpistool vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Metabo KE 3000 lijmpistool - 11mm - 200mm
  Metabo KE 3000 lijmpistool - 11mm - 200mm

  Standaard meegeleverd:
  1 x Smeltlijmpatroon (200 mm, transparant)

  Bijzondere kenmerken:
  Voor het heet lijmen van: hout, kunststof, karton, glas, keramiek, steen, textiel, kurk, leer, metaal... op hout, kunststoffen, beton, steen, keramiek, metaal enz.
  Ook voor het afdichten van voegen en voor re

  Normale prijs 74,00 Special Price 68,89 56,93
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Lijmpistool van Metabo

Metabo is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Metabo Lijmpistool? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Lijmpistool?

Lijmpistool van Metabo online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Metabo Lijmpistool online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Metabo Lijmpistool bestellen. Heeft u vragen over een Lijmpistool of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.