usp1
usp2
usp3

Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag set (1x 4Ah) - 216 x 30 mm

-image
Gratis product
377,99

Verwachte leverdatum

04-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontvang een gratis accu bij aankoop van deze Metabo 18V-machine. Upload je aankoopbewijs op de website van Metabo en claim je accu. Deze actie loopt van 1 april 2024 tot 15 december 2024. Upload je aankoopbewijs voor 15 december 2024.
   Ontvang een gratis accu bij aankoop van deze Metabo 18V-machine. Upload je aankoopbewijs op de website van Metabo en claim je accu. Deze actie loopt van 1 april 2024 tot 15 december 2024. Upload je aankoopbewijs voor 15 december 2024.
   Ontdek de kracht van Metabo 614216920 Accu afkortzaag
   Duik in de wereld van nauwkeurigheid en vrijheid met de Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag set, een must-have voor elke klusser of professional die zich niet wil laten beperken door snoeren. Met zijn robuuste 4 Ampère uur LiHD accu, aangedreven door een indrukwekkend 18 Volt systeem, biedt deze accu afkortzaag niet alleen langdurig vermogen, maar ook de mobiliteit om waar dan ook aan het werk te gaan. Zijn lichte gewicht van slechts 580 gram maakt transport een fluitje van een cent. Met een indrukwekkende zaaglijnaanduiding door middel van een schaduwlijn en ingebouwde verlichting, heb je altijd perfect zicht op je werk, waardoor elke snede telkens weer uiterst nauwkeurig is. Of je nu in verstek moet zagen of niet, met de verstekfunctie en trekfunctie van deze accu afkortzaag behaal je moeiteloos optimale zaagresultaten bij zowel 90º als 45º, met een maximale zaagdiepte van 70mm tot een adembenemende breedte van 305mm. De enkel meegeleverde accu en zijn krachtige 5000 omwentelingen per minuut zorgen ervoor dat elke klus efficiënt en naar tevredenheid wordt geklaard.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Wanneer je kiest voor de Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD, kies je niet alleen voor kracht en precisie, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. De slimme ontwikkeling van het CAS accu platform staat garant voor compatibiliteit met een breed scala aan gereedschappen, wat jouw investering toekomstbestendig maakt. Daarnaast biedt de accu uit de LiHD reeks een ongeëvenaarde levensduur en betrouwbaarheid, dankzij de geavanceerde batterijtechnologie. Dit betekent minder zorgen over slijtage en een constante, betrouwbare krachtbron voor jouw projecten. Met de geïntegreerde veiligheidsfeatures, waaronder de zaaglijnaanduiding en de ingebouwde verlichting, ben je bovendien verzekerd van maximale zichtbaarheid en precisie, waarmee het risico op accidenten aanzienlijk vermindert. De variabele snelheid mag dan wel ontbreken, maar dankzij de slimme ontwerpkeuzes en de uitmuntende bouwkwaliteit van deze afkortzaag set, sta je altijd stevig in jouw schoenen tijdens het klussen.

   Waarom jij je volgende gereedschap hier koopt
   Buiten de grensverleggende specificaties van de Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag, zijn er ook overtuigende redenen waarom jouw keuze voor deze machine via onze webshop de beste beslissing is. Ten eerste, onze belofte van snelle levering zorgt ervoor dat je niet dagenlang hoeft te wachten om met jouw projecten te starten. Daarnaast profiteer je van ons groot assortiment en heb je de luxe om uit te kiezen of aan te vullen met accessoires of andere gereedschappen, allemaal onder één dak beschikbaar. Maar het eindigt niet bij de logistieke gemakken: onze scherpe prijzen en vriendelijke service maken het winkelproces van begin tot eind een fluitje van een cent. Bij ons sta jij centraal, met deskundige begeleiding en advies waardoor je altijd de juiste keuze maakt op basis van jouw specifieke behoeften. Wij zijn niet slechts een webshop, wij zijn jouw gereedschapspartner met één doel: jouw klus succesvol maken. Dus of je nu een hobbyist bent die kwaliteit waardeert of een professional die geen compromis sluit op prestaties, onze webshop is de plek waar je moet zijn voor de Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag en nog veel meer.

   Batterijtechnologie

   LiHD

   Asgat meting

   30 mm

   Zaaglijnaanduiding

   Schaduwlijn

   Accu platform

   CAS

   Amperage accu

   4 Ah

   Amperage

   4

   Maximale zaagbreedte bij 90º

   305 mm

   Trekfunctie

   Ja

   Maximale zaagdiepte 90 graden

   70 mm

   Toerental onbelast

   5000 rpm

   Ingebouwde verlichting

   Ja

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   1

   Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

   Ja

   Variabel toerental

   Nee

   Maximale zaagbreedte bij 45º

   215 mm

   Voltage

   18

   EAN

   4061792251366

   Artikelnummer

   398247

   Gewicht

   13.5 kg

   1x Metabo 614216920 Afkortzaag
   2x Metabo Geïntegreerde tafelverbredingen
   1x Metabo Afkortgeleider
   1x Metabo Materiaalklem
   1x Metabo Gereedschap voor het wisselen van zaagblad
   1x Metabo Spaanopvangzak
   1x Metabo Li-Power 4,0 Ah Accu
   1x Metabo ASC 55 "AIR COOLED" Oplader

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.