Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag set (1x 4Ah) - 216 x 30 mm

-image
Gratis product
363,15

Direct Leverbaar

  • Gratis verzending vanaf €50,-

  • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

  • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

    Ontvang een gratis accu bij aankoop van deze Metabo 18V-machine. Upload je aankoopbewijs op de website van Metabo en claim je accu. Deze actie loopt van 1 april 2024 tot 15 december 2024. Upload je aankoopbewijs voor 15 december 2024.
    Ontvang een gratis accu bij aankoop van deze Metabo 18V-machine. Upload je aankoopbewijs op de website van Metabo en claim je accu. Deze actie loopt van 1 april 2024 tot 15 december 2024. Upload je aankoopbewijs voor 15 december 2024.
    Ontdek de kracht van Metabo 614216920 Accu afkortzaag
    Duik in de wereld van nauwkeurigheid en vrijheid met de Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag set, een must-have voor elke klusser of professional die zich niet wil laten beperken door snoeren. Met zijn robuuste 4 Ampère uur LiHD accu, aangedreven door een indrukwekkend 18 Volt systeem, biedt deze accu afkortzaag niet alleen langdurig vermogen, maar ook de mobiliteit om waar dan ook aan het werk te gaan. Zijn lichte gewicht van slechts 580 gram maakt transport een fluitje van een cent. Met een indrukwekkende zaaglijnaanduiding door middel van een schaduwlijn en ingebouwde verlichting, heb je altijd perfect zicht op je werk, waardoor elke snede telkens weer uiterst nauwkeurig is. Of je nu in verstek moet zagen of niet, met de verstekfunctie en trekfunctie van deze accu afkortzaag behaal je moeiteloos optimale zaagresultaten bij zowel 90º als 45º, met een maximale zaagdiepte van 70mm tot een adembenemende breedte van 305mm. De enkel meegeleverde accu en zijn krachtige 5000 omwentelingen per minuut zorgen ervoor dat elke klus efficiënt en naar tevredenheid wordt geklaard.

    Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
    Wanneer je kiest voor de Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD, kies je niet alleen voor kracht en precisie, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. De slimme ontwikkeling van het CAS accu platform staat garant voor compatibiliteit met een breed scala aan gereedschappen, wat jouw investering toekomstbestendig maakt. Daarnaast biedt de accu uit de LiHD reeks een ongeëvenaarde levensduur en betrouwbaarheid, dankzij de geavanceerde batterijtechnologie. Dit betekent minder zorgen over slijtage en een constante, betrouwbare krachtbron voor jouw projecten. Met de geïntegreerde veiligheidsfeatures, waaronder de zaaglijnaanduiding en de ingebouwde verlichting, ben je bovendien verzekerd van maximale zichtbaarheid en precisie, waarmee het risico op accidenten aanzienlijk vermindert. De variabele snelheid mag dan wel ontbreken, maar dankzij de slimme ontwerpkeuzes en de uitmuntende bouwkwaliteit van deze afkortzaag set, sta je altijd stevig in jouw schoenen tijdens het klussen.

    Waarom jij je volgende gereedschap hier koopt
    Buiten de grensverleggende specificaties van de Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag, zijn er ook overtuigende redenen waarom jouw keuze voor deze machine via onze webshop de beste beslissing is. Ten eerste, onze belofte van snelle levering zorgt ervoor dat je niet dagenlang hoeft te wachten om met jouw projecten te starten. Daarnaast profiteer je van ons groot assortiment en heb je de luxe om uit te kiezen of aan te vullen met accessoires of andere gereedschappen, allemaal onder één dak beschikbaar. Maar het eindigt niet bij de logistieke gemakken: onze scherpe prijzen en vriendelijke service maken het winkelproces van begin tot eind een fluitje van een cent. Bij ons sta jij centraal, met deskundige begeleiding en advies waardoor je altijd de juiste keuze maakt op basis van jouw specifieke behoeften. Wij zijn niet slechts een webshop, wij zijn jouw gereedschapspartner met één doel: jouw klus succesvol maken. Dus of je nu een hobbyist bent die kwaliteit waardeert of een professional die geen compromis sluit op prestaties, onze webshop is de plek waar je moet zijn voor de Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag en nog veel meer.

    Batterijtechnologie

    LiHD

    Asgat meting

    30 mm

    Zaaglijnaanduiding

    Schaduwlijn

    Accu platform

    CAS

    Amperage accu

    4 Ah

    Speciale eigenschappen

    Ingebouwde verlichting, Trekfunctie

    Amperage

    4

    Maximale zaagbreedte bij 90º

    305 mm

    Maximale zaagdiepte 90 graden

    70 mm

    Toerental onbelast

    5000 rpm

    Aantal meegeleverde accu's / batterijen

    1

    Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

    Ja

    Maximale zaagbreedte bij 45º

    215 mm

    Voltage

    18

    EAN

    4061792251366

    Artikelnummer

    398247

    Gewicht

    13.5 kg

    1x Metabo 614216920 Afkortzaag
    2x Metabo Geïntegreerde tafelverbredingen
    1x Metabo Afkortgeleider
    1x Metabo Materiaalklem
    1x Metabo Gereedschap voor het wisselen van zaagblad
    1x Metabo Spaanopvangzak
    1x Metabo Li-Power 4,0 Ah Accu
    1x Metabo ASC 55 "AIR COOLED" Oplader

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.