usp1
usp2
usp3

Metabo SSW 18 LTX 300 BL 18V Li-Ion Accu slagmoersleutel body in metaBOX - 300Nm - 1/2" - koolborstelloos

Metabo SSW 18 LTX 300 BL 18V Li-Ion Accu slagmoersleutel body in metaBOX - 300Nm - 1/2" - koolborstelloos
adviesprijs
332,00
176,09

Verwachte leverdatum

13-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Ontdek de kracht van de Metabo SSW 18 LTX 300 BL Accu slagmoersleutel
      Ben jij op zoek naar een krachtige en efficiënte tool die jouw klussen naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met de Metabo SSW 18 LTX 300 BL 18V Li-Ion accu slagmoersleutel body in metaBOX. Dit compacte wonderapparaat, met een koolborstelloze motor, is ontworpen om jouw werk sneller en effectiever te maken. De slagmoersleutel komt met een indrukwekkend aandraaimoment van 300 Nm en een buitenvierkant van 1/2" inch, waardoor hij in staat is om zelfs de zwaarste taken aan te gaan. Dankzij de Automatic Power Shift (APS) kun je genieten van een automatische koppelreductie na het boren, waardoor doordraaien verleden tijd is. Werk je vaak in slecht verlichte ruimtes? Geen probleem, de geïntegreerde werklamp zorgt ervoor dat je altijd zicht hebt op je werkplek. En met 12 toerental-/koppelniveaus is er altijd wel een stand die perfect aansluit bij jouw klus. Voor diegenen die werken in een dynamische omgeving biedt de riemhaak, die zowel rechts als links vastgezet kan worden, een praktische oplossing. Dit alles wordt ondersteund door het accu-platform CAS, waardoor je geniet van flexibiliteit en duurzaamheid.

      Veilig en duurzaam aan de slag
      De Metabo SSW 18 LTX 300 BL belooft niet alleen kracht en efficiëntie, maar staat ook garant voor veiligheid en duurzaamheid. Het handige apparaat is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare tool voor hun klussen. Het terugslagarme werken met extreem hoog koppel beschermt jou tegen onverwachte reactiekrachten, terwijl het robuuste tandwielhuis van aluminium persgietwerk optimale warmteafvoer en een lange levensduur biedt. Alsof dat nog niet genoeg is, zorgt de Ultra-M-Technologie voor een zeer hoog vermogen, milieuvriendelijk laden en krijg je 3 jaar garantie op de accu-pack. Met de capaciteitsindicatie op de accu-packs heb je altijd controle over de laadtoestand, zodat je nooit onverwachts met lege handen staat. Tel hier de 12 verstelbare koppelstanden bij op, en je hebt een tool in handen waarop je kunt vertrouwen voor iedere klus.

      Altijd een stapje voor met jouw nieuwe slagmoersleutel
      Vergeet de frustratie van het wachten op gereedschap. Bestellen bij onze webshop betekent dat je kiest voor snelle levering en vriendelijke service, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw projecten tot een succes maken. Maar dat is nog niet alles. Naast het genieten van onze scherpe prijzen, krijg je ook toegang tot ons brede assortiment aan professioneel gereedschap en accessoires. Dit betekent dat je niet alleen de Metabo SSW 18 LTX 300 BL snel in huis hebt, maar ook alles wat je nodig hebt voor een soepele en succesvolle uitvoering van je werk. Waarom wachten? Ontdek nu zelf de voordelen van bestellen bij ons en til jouw projecten naar het volgende niveau met de Metabo SSW 18 LTX 300 BL 18V Li-Ion accu slagmoersleutel.

      Accu platform

      CAS

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Verpakt in

      Systeemkoffer

      Aandraaimoment maximaal

      300 N

      Aantal slagen

      3750 rpm

      Aantal koppelstanden

      12

      Toerental onbelast

      2650 rpm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Links- en rechts draaiend

      Ja

      Aansluiting

      Vierkant

      Werkt op

      Accu

      Aantal stuks

      1

      Voltage

      18

      Aandraaimoment minimaal

      300 N

      EAN

      4007430331885

      Artikelnummer

      204086

      Breedte (Product)

      8.3 cm

      Hoogte (Product)

      19.8 cm

      1x Metabo SSW 18 LTX 300 BL Slagmoersleutel
      1x Metabo Draaghaak
      1x Metabo Metaloc

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.