Milwaukee Waterpomptang

... meer info

Bent u op zoek naar een Milwaukee Waterpomptang? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Milwaukee Waterpomptang is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Waterpomptang van Milwaukee kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Milwaukee Waterpomptang. Bestelt u uw Milwaukee Waterpomptang op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Milwaukee 48226210 waterpomptang 250mm
  Milwaukee 48226210 waterpomptang 250mm

  Bijzondere kenmerken:

  Voor grijpen, monteren en vastklemmen van werkstukken
  Met één hand in te stellen drukknop voor een snelle en stevige grip
  Fijne instelling middels duidelijke schaalverdeling voor nauwkeurig werken. Grote tijdsbesparing en hogere efficiency
  Zelfvergrendelende knop voor snel en stevig afstel

  23,69 19,58
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Waterpomptang van Milwaukee

Milwaukee is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Milwaukee Waterpomptang? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Waterpomptang?

Waterpomptang van Milwaukee online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Milwaukee Waterpomptang online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Milwaukee Waterpomptang bestellen. Heeft u vragen over een Waterpomptang of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.