usp1
usp2
usp3

Milwaukee M18 PC6 PACKOUT™ zesvaks snellader

Milwaukee M18 PC6 PACKOUT™ zesvaks snellader
Milwaukee M18 PC6 PACKOUT™ zesvaks snellader
Milwaukee M18 PC6 PACKOUT™ zesvaks snellader
Milwaukee M18 PC6 PACKOUT™ zesvaks snellader
Milwaukee M18 PC6 PACKOUT™ zesvaks snellader
Milwaukee M18 PC6 PACKOUT™ zesvaks snellader
Milwaukee M18 PC6 PACKOUT™ zesvaks snellader
Milwaukee M18 PC6 PACKOUT™ zesvaks snellader
292,09

Verwachte leverdatum

02-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Lichtsnelheid opladen met de Milwaukee M18 PC6 Acculader
   Duik in de wereld van efficiëntie met de Milwaukee M18 PC6 PACKOUT™ zesvaks snellader, jouw ultieme partner in snel en gestroomlijnd werken. Deze snellader pakt uit met zijn vooruitstrevende ontwerp dat perfect samenvloeit met alle M18™ accu's, waardoor je van universele compatibiliteit verzekerd bent. Maar wat deze laadheld echt onmisbaar maakt, is zijn unieke capaciteit om twee accu's tegelijkertijd met bliksemsnelheid op te laden. Dit betekent minder tijd kwijt zijn aan laden en meer tijd voor wat echt telt: jouw werk. De zes M18™ vakken van de lader maken het een fluitje van een cent om meerdere accu's gelijktijdig op te laden, zodat je nooit zonder power zit, ongeacht de klus. Met naadloze integratie in het PACKOUT™ modulaire opslagsysteem blijft je laadstation én gereedschap te allen tijde georganiseerd en makkelijk verplaatsbaar. En met de handige toevoeging van een 2,4 A USB-A-poort, laad je moeiteloos je persoonlijke apparaten op terwijl je werkt. Dit laadstation, uitgerust met REDLINK™ Intelligentie technologie, garandeert optimale laadsnelheden en maximaliseert de levensduur van je accu's. Handig meegenomen is de draaggreep die transport een eitje maakt. Binnen drie uur kun je zes M18™ B5 accu's volledig opladen, waardoor jouw werkritme naadloos doorloopt.

   Veilig, duurzaam, betrouwbaar: Het hart van jouw gereedschapskist
   De Milwaukee M18 PC6 PACKOUT™ zesvaks snellader is meer dan alleen een snelle lader; het is een toonbeeld van veilig en duurzaam gereedschapsgebruik. Door de geavanceerde REDLINK™ Intelligentie technologie wordt elk laadproces nauwkeurig gemonitord, rekening houdend met het type accu en de actuele temperatuur. Dit zorgt niet alleen voor snellere laadtijden maar beschermt je accu's ook tegen oververhitting en overladen, waarmee de betrouwbaarheid en levensduur van je gereedschap wordt gewaarborgd. De integratie in het PACKOUT™ systeem biedt de mogelijkheid om je gereedschap en toebehoren geordend te houden, terwijl de robuuste constructie van de lader ervoor zorgt dat deze tegen een stootje kan. Of je nu op locatie werkt of in de werkplaats, je kunt vertrouwen op deze lader als het hart van je gereedschapskist. Nooit meer onverwachts met lege accu's zitten of tijd verliezen met onnodig lang wachten; de Milwaukee M18 PC6 is de zekerheid die elke professional nodig heeft.

   Waar efficiency en kwaliteit elkaar ontmoeten
   Door te kiezen voor de Milwaukee M18 PC6 PACKOUT™ zesvaks snellader via onze webshop selecteer je niet alleen topkwaliteit gereedschap, maar profiteer je ook van het gemak van snelle levering en ons uitgebreide assortiment. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt, terwijl onze vriendelijke service garant staat voor een winkelervaring zonder zorgen. Wij begrijpen het belang van betrouwbaar gereedschap dat je werk niet alleen makkelijker maakt, maar ook efficiënter. Daarom zijn we er trots op dat wij deze geavanceerde snellader kunnen aanbieden aan al onze klanten. Ben je klaar om jouw gereedschapscollectie naar een hoger niveau te tillen? Ontdek dan de veelzijdigheid en kracht van de Milwaukee M18 PC6 en maak je volgende project succesvoller dan ooit.

   Oplaadtijd

   26 m

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Lader geschikt voor

   Lithium-Ion

   Voltage

   18

   EAN

   4058546404475

   1x Milwaukee M18 PC6 acculader

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.