usp1
usp2
usp3

Metabo KHA 36 LTX 36V Li-Ion Accu SDS-plus combihamer body in MetaBox - 3,1J

Metabo KHA 36 LTX 36V Li-Ion Accu SDS-plus combihamer body in MetaBox - 3,1J-image
adviesprijs
579,00
480,79

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Ontdek de kracht van Metabo KHA 36 LTX body Accu combihamer
      Duik in de wereld van professioneel en krachtig gereedschap met de Metabo KHA 36 LTX 36V Li-Ion Accu SDS-plus combihamer body. Deze krachtpatser, geleverd in een stevige MetaBox, staat klaar om jouw kluservaring naar een hoger niveau te tillen. Met een indrukwekkend voltage van 36 Volt en een Li-ion batterijtechnologie, biedt deze combihamer een ongeëvenaarde vrijheid zonder in te boeten aan prestaties. De SDS-plus aansluiting zorgt voor snel en gemakkelijk wisselen van boor of beitel. Hij blinkt uit in veelzijdigheid met boorcapaciteiten die variëren van 32 mm in beton, 13 mm in metaal tot 30 mm in hout. Dankzij de drie functies, waaronder boren, hamerboren en beitelen, kan je met gemak elke klus aan. Met een maximaal geluidsniveau dat binnen de norm ligt en een krachtige slag van 3,1 Joule bij 4500 slagen en 1100 omwentelingen per minuut, mixt deze accu combihamer efficiëntie met comfort. Ondanks dat deze body zonder batterijen wordt geleverd, laat dit jou de vrijheid om jouw bestaande 36V Metabo accu's te gebruiken of naar wens aan te schaffen. De Metabo KHA 36 LTX belooft niet alleen kracht, maar ook de mobiliteit en flexibiliteit die je nodig hebt om elk project aan te pakken, waar dan ook.

      Verantwoord krachtig: Duurzaam en veilig aan de slag
      Kies voor de Metabo KHA 36 LTX 36V en omarm verantwoord krachtige prestaties. Bij deze combihamer draait alles om duurzaamheid en veiligheid. Met de innovatieve Li-ion batterijtechnologie ben je verzekerd van langdurige kracht zonder geheugeneffect, zodat jouw gereedschap altijd klaar is voor actie. De efficiëntie van de accu, gecombineerd met de slimme energieverdeling, zorgt ervoor dat je langer kunt werken op één lading. Veiligheid staat ook voorop bij deze combihamer. Met een optimaal beschermd en robuust ontwerp ben je gewapend tegen de onvoorspelbaarheid van elke klus. Bovendien zorgt het normale geluidsniveau ervoor dat je zonder zorgen kunt werken in diverse omgevingen zonder excessief lawaai. Of je nu een professional bent die dagelijks intensief werk verricht of een doe-het-zelver met ambitieuze projecten, dit gereedschap biedt de betrouwbare en duurzame prestaties die je zoekt, elke keer weer.

      Shop slim: Jouw voordelen bij ons
      Wanneer je kiest voor de Metabo KHA 36 LTX 36V bij ons, kies je niet alleen voor een topstuk gereedschap, maar ook voor alle voordelen die onze webshop te bieden heeft. Wij begrijpen dat tijd geld is, daarom zorgen wij altijd voor een snelle levering van jouw bestellingen. Daarnaast geniet je van scherpe prijzen, waardoor je altijd zeker bent van de beste deal voor je investering in kwaliteitsgereedschap. Maar dat is nog niet alles; ons groot assortiment zorgt ervoor dat je bij ons terecht kan voor al jouw gereedschapsbehoeften. Of je nu op zoek bent naar extra accu's voor jouw nieuwe combihamer of het nieuwste accessoire wilt ontdekken, bij ons vind je het allemaal. Combineer dit met onze vriendelijke service, waarbij onze experts altijd klaarstaan om jouw vragen te beantwoorden en advies te geven, en je begrijpt waarom onze webshop de ideale plek is voor al jouw gereedschapaankopen. Zet vandaag nog de stap naar efficiënter en krachtiger werken met de Metabo KHA 36 LTX 36V en ervaar het verschil zelf!

      Toerental onbelast

      1100 rpm

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Voltage

      36

      Aantal functies

      3

      Boorcapaciteit hout

      30 mm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Aantal slagen

      4500 rpm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Boorcapaciteit beton

      32 mm

      Werkt op

      Accu

      Slagkracht

      3.1 J

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      EAN

      4007430320186

      Artikelnummer

      158724

      Gewicht (Product)

      4.9 kg

      1x Metabo KHA 36 LTX body Combihamer
      1x Metabo SDS-plus hamerboorhouder
      1x Metabo Snelspanboorhouder voor gereedschap met cilindrische schacht
      1x Metabo Extra Metabo VibraTech (MVT)-handgreep
      1x Metabo Boordieptegeleider
      1x Metabo metaBOX

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.